writing-img

Ohlapen trebušček

clock-img

22.02.2010, 12:34

clock-img

JanaB

pencil-img

346

Sem v 39. tednu in do sedaj je bil trebušček vedno zelo napet, če sem pretiravala z aktivnostmi je seveda še bolj otrdel. Nekako zadnji teden pa opažam, da je predvsem v spodnjem delu občasno bolj ohlapen in lahko celo zagrabim kožo. Otroček se še vedno dosti premika (vsaj 10 gibov na dan) vendar mi je vseeno malo čudno saj namesto, da bi trebuh vedno bolj otrdeval in bi se počasi že lahko začeli kakšni popadki je ravno nasprotno. Ali imam katera podobno izkušnjo kaj se dogaja?

clock-img

22.02.2010, 13:16

clock-img

teja28

pencil-img

236

edino, kar mi pade na pamet je, razmak preme trebušne mišice. le-ta je namreč iz dveh delov in v nosečnosti se lahko ta dva dela razmakneta. To se je eni zgodilo v prvi in sedaj v drugi nosečnosti, vendar ne spodaj, ampak zgoraj, tam kjer je želodec. Je možno, ni pa seveda rečeno, da je to pri tebi to. Je pa tak občutek, kot da nimaš več kontrole nad trebuhom...se premika po svoje user posted image

clock-img

22.02.2010, 14:15

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Jaz imam spodnji del trebuščka tudi bolj ohlapen, ker se je tam nabrala maščoba. user posted image

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem