writing-img

Ojej?!

clock-img

11.08.2005, 08:36

clock-img

Anonimen

Nemorem verjet kaj se je zgodilo.
Nik je včeraj zvečer jedel ob 20:00,spat sem ga dala malo pred deseto in še vedno spi?!:zmeden:
Stokrat sem ga že hodla gledat, če je vse okei:ups::)-.Jaz več nemorem spat on pa še kar cuma:bravo:9nebesa
Kaj ga naj grem počasi zbudit??:zmeden2:

lp, nina:muca:

clock-img

11.08.2005, 08:38

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Potem mu že paše. jaz ga ne bi nič budila, če je z njim vse ok. Naš nas je tudi kdaj pa kdaj tako presenetil (in nas še, ko npr. čez dan zaspi in spi tri ure in pol skupaj).
jaz ga grem vedno pogledat, če diha in je vse ok, potem ga pa pustim,d a se lepo sam prebudi.

Vzami si nekaj časa zase.

clock-img

11.08.2005, 08:56

clock-img

Anonimen

Ne diraj lava dok spava :)-

Kar pusti ga, mu že paše, kaj pa naj bi človek sploh počel v takem vremenu :zmeden:

clock-img

11.08.2005, 08:57

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nikili otroka ne budi in bodi srečna, da ti spi.
Pa ne skrbi. Druge mame (z mano vred) bi bile srečne, če bi jim otroči spančkali celo noč pri dveh mesecih.

clock-img

11.08.2005, 08:58

clock-img

Anonimen

al bina mi imamo sonček!!:bravo::sloncek::morje:

Marogica sej sem vesela-vendar zelo presenečena:ups::bravo:9nebesa

clock-img

11.08.2005, 10:18

clock-img

Anonimen

No, saj do zdaj se je verjetno že zbudil, ampak jaz bi tudi rekla, nikar ga ne budi. Jaz mojega nisem nikoli, tudi če je šel ob 16. uri spat za popoldne, pa je potem spal kar še celo noč. V spanju sem mu dala zvečer mleko po steklenički, sploh se ni zbudil. Pa nikoli ni bilo problema, da bi zamenjal dan za noč ali kaj takega. Ne jih budit.

clock-img

11.08.2005, 14:28

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Tak kot je al bina rekla....:)-:)-

clock-img

12.08.2005, 07:33

clock-img

puncica

pencil-img

9847

pa dej nehi no, srečna bod da tako lepo spi, mogoče vreme vpliva jst sem se tud zaspala danes:((:((:((

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem