writing-img

Okrasne blazinice za radiatorje

clock-img

19.11.2005, 10:49

clock-img

Anonimen

Tole reč sem že nekam pripopala,pa ne vem če ste videle.user posted image
Urežeš iz mehkega blaga(najboljše so tiste velike krpe za prah ki se jih v OBI-ju dobi)kvadrat v dolžini in širini radijatorja.Najbolje v živih barvah.
Na eno stran položiš tisto čisto tanko spužvo istih dimenzij.Gor položiš cimetove palčke_narezane pa nageljnove žbice.Namesto cimeta lahko tudi pomarančno lupino.Ali pa prepojiš spužvico z poljubnim eteričnim oljem.
Blazinico iz treh strani zalepiš_najbolje z lepilom,ki ga uporabljaš z pištolo.
Eno stran pustiš odprto da lahko potem vsebino menjaš.
Na zunaje strani pa spet nalepiš okraske izrezane iz drugega blaga.
Živahen in dišeč pogled na radijatorje.

clock-img

19.11.2005, 11:21

clock-img

gamini

pencil-img

823

user posted image Super idejauser posted image , a imaš mogoče kako slikco v albumu?

clock-img

19.11.2005, 11:44

clock-img

Anonimen

Na žalost ne,ker že dolgo časa ne mormo slikat-pokvarjen fotoaparatuser posted image user posted image

clock-img

19.11.2005, 15:59

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Kaj pa če nimaš radiatorjevuser posted image Jaz bi tud mela dišeče pouštre , no mogoč pa dam na peč. user posted image sam upam da se mi ne bo užgalo

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

19.11.2005, 19:53

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Neva,mene fuuul zanima kako to zgleda!user posted image user posted image user posted image  Suuuper ideja,samo-kaj pa zadrževanje toplote??

clock-img

19.11.2005, 20:08

clock-img

Anonimen

Na peč absolutno ne,se bojo zažgale.
Če se bojiš da ne bo prepuščalo toplote potem pa ne po celi dolžini naredi krajše blazinice.
Blago je porozno, te krpe za prah,pa spužvica tudi,ne bi smelo bit problemov.Enako toplo imamo kot običajnouser posted image
Takoj ko bom nov fotoaparat nabavla jih bom slikala.

clock-img

17.10.2007, 11:53

clock-img

*ajetam*

pencil-img

595

joj sem smotana. jaz si tega sploh ne znam predstavljat kak to izgleda.ima katera kakšno slikico ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem