čer!
Smo pa res pridne oktobrke, da smo že na drugem delu. Kaj bo šele septembra in oktobra, ko se bodo začeli rojevati naši palčki? PO moje bomo prišle do 4. dela.
Jaz sem čist fuč, grem samo še v postlo, no, sej je tud čas za to.
Smo bili danes pol dneva po štacunah
. No, jaz sem res fine stvari kupila, tašča (zaradi nje smo šli v šoping) je šla pa domov brez ene same cunjce. Mater, pa dve uri sva za njo zabili, našli full lepe stvari (gre na eno poroko v Zadar), ampak ne, njej ni blo nič tok dobr, da bi šla vsaj probat. Ne grem več z njo po trgovinah. Zdaj mi je jasno, zakaj jo tast noče vozit po nakupih. Moj je bil že čisto penast
Sva pa obdelali od HM, CA, Zare, Zero, Mango, Street One,Modiano,... ma ni da ni.
No, jaz sem danes zapravljala za našega dojenčka, Iza je ostala praznih rok, ker je včeraj čist preveč dobila. Kupila sem pa lupinico Maxi cosi citi, ker je v akciji, je enaka kor cabriofix, le na isofix ne paše, zato jo bomo fiksirali v avto kar s pasom. Pa bombažne pleničke, nekaj tudi potiskanih, da so bolj kjut pa bodije na preklop (jaz mako in ne vem kakšnih majčk sploh ne uporabljam, ampak striktno bodije na preklop prve 3 mesece, je veliko lažje) in 2 lepa, lepa kompletka pa eno jopico. Sem že včeraj kupila 2 kompletka pa še prej nekaj pa od Ize je tud tega kar dosti ,tako da zdaj pa STOP.
Pri tašči sem napokala še celo velikooooo vrečo Izinih začetnih cunjc in zdaj imam vse doma in čaka, da mož naslednji teden privleče dol še previjalno mizo. Imava pa mizo Lana od Lip Poljčane, je velika in prostorna, tako da bodo cunje za fračefelco vse pospravljene tam notri.
Zdej potrebujem še sanitetiko, kakšno milo, pripomočke in adijo, grem lahko rodit. No, še prej moram pripraviti vse te stvari in jih pošlihtati po predalčkih.
Za moža sva našla lepe bele hlače od Bossa za poroko(znižane), srajco že ima tko da bo full frajerski
. Zato pa jaz nimam še čisto nič, ker nimam volje zase sploh gledat, ker se bom verjetno v enem mesecu še fino razlezla in ne bom dobila nič več nase. Ah, bom šla verjetno kar v Popka pa tam upam, da kaj najdem.
Za Izo tud še nimam nič, bi jo pa rada oblekla bolj modno, ne kake oblekce na volančke pa čez kolena. Njej to ne paše.
MM- tvoj je pa res že pravi korenjak. A nisi enkrat spraševala kaj me mislimo, da boš rodila? No, jaz mislim, glede na trebuh, da boš imela fantka
.
Pravoda, ti pa verjetno nosiš punčko, sej se mi zdi, da si to tudi že napisala. Ja, tud jaz se spoznam na trebuščke
.
Bom še ostale mal prečekirala pa še kateri javim, če želi.
februarka- mislim, da tvoj tudi malo sliči na punčko, bi ga morala videt brez majčke čez za natančno napoved
.
blazina za dojenje- ja, tud men je bla v prvo fina, zdaj pa sploh ne vem kje je. Pri tašči je ni, se pravi da je edina varianta, da je še pri sestri, ki je ta zadnja rodila, Jo moram jutri mal pobarat. Si ponoči že tlačim povštre med noge pa pod trebuh
.
Zdele grem pa spat, jutri bomo morali full zgodaj vstat, ker mojega peljeva naproti kolegu, s katerim gre na rally. Ja, moj je pa frik na te zadeve, ampak morda gre 2x na en ali dva meseca kakšnega pogledat. Je zelo vzoren kar se pohajanj tiče in tudi kar se tiče pomoči. Vedno pomaga pri pospravljanju, skrbi za tamalo,...res je super, odkar imava Izo. No, tud prej je bil čist ok, je pa res, da je zdaj še veliko več doma, vikende ima pa po večini rezervirane za družinska pohajanja, redko gre kam sam.
Zdele sem pa naložila in grem samo še v postlo. Lahko noč, se jutri beremo.
< Sporočilo je popravil skačica -- 26.7.2009 0:00:56 >