cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Okvir očal - ga je možno pobarvati?

clock-img

28.02.2014, 07:53

clock-img

romy

pencil-img

580

Morda trapasto vprašanje, ampak vseeno...

Ali je možno okvir očal pobarvati iz svetle na črno barvo user posted image Ali ste že slišali kdaj, da kdo to dela?

lp

clock-img

28.02.2014, 08:14

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

če je kovinski se da.....pober steklo ven- oz optik, in nesi kakšnemu ličarju, oni imajo vse možne barve in roko za to...

clock-img

28.02.2014, 08:22

clock-img

romy

pencil-img

580

okvir je plastičen user posted image

clock-img

28.02.2014, 08:38

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Ne vem, če se to sploh splača. No, če je okvir plastičen, pa je še toliko težje. Poglej raje na netu in naroči nov okvir (ali cela očala).
www.brille24.de
www.selectspecs.co.uk
www.my-spexx.de
www.netzoptiker.de

Okvirji so večinoma precej cenejši kot pa pri nas, v ceno pa so nekje vštete tudi leče z ustrezno dioptirjo.

clock-img

28.02.2014, 08:42

clock-img

romy

pencil-img

580

Imam skoraj nove, no pol leta stare, dobro blagovno znamko, kvalitetne...bile so user posted image drage....samo barva me je zdaj začela motit user posted image

clock-img

28.02.2014, 09:10

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

tudi za plastiko bi se dalo poritat... stopi do strokovnjaka, ker ličarji tudi plastiko špricajo user posted image ... možu je tako prebarval očala... oboje - plastične in kovinske

clock-img

28.02.2014, 09:34

clock-img

romy

pencil-img

580

gsatalema - mi lahko zaupaš kje user posted image

clock-img

28.02.2014, 10:05

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Tudi dober alkoholni flumaster bo delal na plastiki, če si bolj DIY girluser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

28.02.2014, 10:20

clock-img

romy

pencil-img

580

Ronja - pa ti to resno user posted image misliš da bi blo kar tko za probat z alkoholcem po okvirju ki je stal 400 eur user posted image
Evo, dam ti 50 eur, pa mi jih flikni na črno, ti pošljem po pošti okvir in denar...ampak če ne bo ok...kaj pa potemuser posted image

ne vem, sam vprašam...user posted image

clock-img

28.02.2014, 10:32

clock-img

ronja

pencil-img

15289

ampak če ne bo ok...kaj pa potem

ja, to bi tudi mene skrbelo... moja očala niso bila 400€ in na teh bi si upala probat, samo so mi modra še čisto všeč:D. Lahko probam na svojih starih, ki so zlomljena, pa pogledaš, če ti je ok.

clock-img

28.02.2014, 13:00

clock-img

gsatalema

pencil-img

568

bilo je v Mb, en naš prijatelj je kolega od ličarja in mu je rekel, in je naredil... poskusi koga tako prijateljsko dobit, in ko imajo zmešano barvo ti špricne poleg... Drugače pa bi to bilo fino naredit tako, ali pa kakšna opcija v spreju, ker takšno barvanje pusti sledi... naj bo enakomerno nanešena barva...
Alkoholni flumaster pa gre z malo včjim drgnjenjem dol...pa poleti ko se potiš... bo ti za ušesi črno teklo...
Naredi kot je treba, ali pa rajši pusti user posted image

clock-img

28.02.2014, 13:43

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ja, posprejat je ziher boljša opcija, samo na plastiki je res smotano z navadnimi akrilnimi spreji - lahko super prime, lahko se pa takoj dol odlušči, ne veš... Ličarji pa majo mogoče drugačne barve, pa bi šlo... Jaz sem si ene kavbojke z alkoholci porisala in tam nisem mela problemov, tudi v pranju ne, se je boljše obneslo kot barve za blago:D.

clock-img

28.02.2014, 15:44

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
... Jaz sem si ene kavbojke z alkoholci porisala in tam nisem mela problemov, tudi v pranju ne, se je boljše obneslo kot barve za blago:D.

ronja no, odrasla ženska si (gasp) user posted image ne moreš okol hodit porisana s flomastri user posted image user posted image upam, da samo doma hodiš v teh hlačah..

clock-img

28.02.2014, 15:45

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Tiste so žal že razpadleuser posted image . Če bi mela pa cajt, bi si pa ziher še kake porisalauser posted image , saj veš, da nisem glih na modo;).

clock-img

28.02.2014, 16:31

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

zgrožena sem. če bi bila Lukka, bi te prijavila adminu..

clock-img

28.02.2014, 19:07

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Kakorkoli obračaš, jaz okvirja, za katerega bi dala 400€, ne bi šla barvat ne pri avtoličarju, ne doma... ampak jaz še nikoli nisem dala niti pol toliko za očala.

clock-img

28.02.2014, 19:46

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: nananaja
Kakorkoli obračaš, jaz okvirja, za katerega bi dala 400€, ne bi šla barvat ne pri avtoličarju, ne doma... ampak jaz še nikoli nisem dala niti pol toliko za očala.

podpis. moja želja je bila, da bi imela ene 5-10 okvirjev in bi jih lahko menjala glede na obleko, dejavnost in filing. user posted image

ma mi gre za živce una hekerca iz criminal mind, ki ma za vsako coto druge špegle in vse super-artsy. pa kako lahko ob navadni plači tko šminkiraš?? grrr.. user posted image

oranžno-rjave
user posted image
pink
user posted image
modro-zelene
user posted image
črno-zelene
user posted image
rdeče
user posted image
rjave
user posted image

V GJAVNEM - baba me spravi v slabo voljo, ko ma tok dobrih špelgov za menjat..
user posted image
user posted image
user posted image

clock-img

28.02.2014, 19:54

clock-img

petea

pencil-img

5336

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

In ti si zihr, da si je vse kupila sama in da to ni predvsem del njenega igralskega izgleda?
user posted image

clock-img

28.02.2014, 19:56

clock-img

petea

pencil-img

5336

Še to - a si predstavljaš, da ko se ji spremeni dioptrija, koliko denarja mora plačati za zamenjavo leč?!?
user posted image

clock-img

28.02.2014, 19:59

clock-img

petea

pencil-img

5336

ma mi gre za živce una hekerca iz criminal mind, ki ma za vsako coto druge špegle in vse super-artsy. pa kako lahko ob navadni plači tko šminkiraš?? grrr.. user posted image

mene pa v raznoraznih serijah vedno znova fascinira, da so cele dneve v službi, nimajo hišnih pomočnic, a vsako jutro so v službi vsi popolni od glave do pete, njihova stanovanja pa so 'kot iz škatlice'
user posted image

clock-img

28.02.2014, 21:41

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: petea

In ti si zihr, da si je vse kupila sama in da to ni predvsem del njenega igralskega izgleda?
user posted image

ja sej pravim - baba me spravi v slabo voljo s tem..

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Še to - a si predstavljaš, da ko se ji spremeni dioptrija, koliko denarja mora plačati za zamenjavo leč?!?
user posted image

in s tem tudi. prav na živce mi gre, ko tko šminkira in se ji dipotrija skoz menja..

< Sporočilo je popravil mateyka -- 28.2.2014 21:43:10 >

clock-img

01.03.2014, 22:37

clock-img

ronja

pencil-img

15289

mene pa v raznoraznih serijah vedno znova fascinira, da so cele dneve v službi, nimajo hišnih pomočnic, a vsako jutro so v službi vsi popolni od glave do pete, njihova stanovanja pa so 'kot iz škatlice'

Ja, saj jih nimajo cajta umazat! Ne, resno - če nisi nič doma, nič ne razmečeš. Če doma delaš svašta... je svašta tudi na tlehuser posted image

clock-img

01.03.2014, 22:38

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Zakaj? A ni fajn, da lahko gledaš različna očala, če jih že met (še) ne moreš? Pa vsak ma svoje veselje, eni zapravljajo za očala, eni za avte,...

clock-img

02.03.2014, 07:27

clock-img

romy

pencil-img

580

taki okvirji ko so zgoraj na sliki - NE, Hvala.... jih še zastonj ne maram....user posted image
Mam rajš svoje ene in edine, pa čeprav s flumastrom pobarvane user posted image

Drugače očala nosim redko, razen doma...skoraj vedno leče

clock-img

02.03.2014, 10:15

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Zakaj? A ni fajn, da lahko gledaš različna očala, če jih že met (še) ne moreš? Pa vsak ma svoje veselje, eni zapravljajo za očala, eni za avte,...

vidim, da imajo biologi slepo pego; ne zanjo brat ironičnih postov.. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem