writing-img

Olivno olje terapija-home made

clock-img

25.01.2008, 12:25

clock-img

Anonimen

Tako ,pa sem našla pravo zadevščino za kožo.Olivno olje,ki ga najbrž premore skoraj vsako gospodinjstvo.Po kopanju masaža z olivnim oljem za vse telo,še lepše je,če masira in nanaša olje kakšna druga oseba,naprimer partner,ker pač hrbet je že po naravni anatomiji nedosegljiv,če se sam masiraš.user posted image
Olivno oljeje dobro tudi za lasišče,posebno pri izpadanju las.
Torej za obraz tudi,jaz sem ga zamešala v eno od navadnih krem,tako se mažem po obrazu in telesu.Super nahrani kožo,jo napne,poživi barvo obraza,koža je gladka.Samo opzorilo:rezulati se ne pokažejo takoj po prvem nanašanju,ampak čez kakšen mesec.user posted image

clock-img

25.01.2008, 12:27

clock-img

Anonimen

se strinjam user posted image  , pa za malčke je tudi fanj.

clock-img

25.01.2008, 21:21

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Moja izkušnja: zaradi res suhe kože po nogah (nobena krema ni pomagala, niti najdražja ne) sem su naredila piling kuhinska sol +olivno olje. Med tuširanjem sem si s to redko pasto zmasirala noge,  sprala z vodo in samo popivnala z brisačo. Koža je bila kot nova, problem pa v enem tednu odpravljen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem