writing-img

Omaka za meso peceno na zaru

clock-img

11.05.2006, 22:09

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Kake omake naj naredim, pekli bomo kake zreske, pa klobase.. pa bi rada nardila kako dobro omakco da se bo po mesu polila. Skuhala bom se krompir pa nardila ogromno mesane salate.

Hvala kuharce!
smrka

clock-img

12.05.2006, 03:18

clock-img

Anonimen

Odvisno, od katere živali bo meso. Ampak jaz ponavadi kupim že narejene, v lončku ali v vrečki. user posted image  Mi je pa full všeč lovska omaka. Pa res ne vem, al' je od Knorra al' ... user posted image

clock-img

12.05.2006, 06:25

clock-img

Anonimen

Čez pečeno meso na žaru se ne poliva omak, kvečjemu sok, ki se nateče v skledi od že pečenega mesa.
Se pa zraven lahko servira ajvar, senf, majonezo in podobne zadeve. Vsaj pri nas je tako.

clock-img

12.05.2006, 07:41

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Mi tudi nismo pristaši omak k mesu na žaru, imamo pa radi veliko zelenjave, ki jo tudi spečemo na žaru in pa tudi svežo zelenjavo ter solate so zraven super kombinacija. So pa seveda okusi različni in boš morala najbrž kar malo eksperimentirati z okusi, meni je drugače gobova omaka zakon.

clock-img

12.05.2006, 07:45

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Čez pečeno meso na žaru se ne poliva omak, kvečjemu sok, ki se nateče v skledi od že pečenega mesa.
Se pa zraven lahko servira ajvar, senf, majonezo in podobne zadeve. Vsaj pri nas je tako.



Se strinjam, pri nas je prav tako.

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.05.2006, 10:05

clock-img

smrka

pencil-img

3582

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Čez pečeno meso na žaru se ne poliva omak, kvečjemu sok, ki se nateče v skledi od že pečenega mesa.
Se pa zraven lahko servira ajvar, senf, majonezo in podobne zadeve. Vsaj pri nas je tako.



Ajvar, pa vse ostale nastete stvari so pr nas sam takrat na jedilniku ko se pece kaj "na hitro" Ce mas pa cas in ce bi rad naredil kaj bolj posebnega potem imamo prelive ali omake. Ker bomo pekli svinjske zrezke, pa pleskavice in tudi klobase.... bom nardila omako (majoneza, kisla smetana, drobnjak, sol  in poper) ali pa iz (jogurta, kisla smetana, petersilj) itd.... To ful pase ob pecenem mesu, da vsem skupaj se poseben okus.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem