writing-img

Omotica

clock-img

27.09.2006, 14:55

clock-img

nelly

pencil-img

172

Zanima me namreč, če se je kateri od vas proti koncu nosečnosti motilo. Sem v 9m in sem opazila, da se mi to dogaja približno 1 teden. Vendar omotica ni prisotna celi dan in ne moti se mi tako da ne bi mogla biti pokonci. V celi nosečnosti me je bolela samo glava malo na začetku drugače pa je bilo vse o. k. Pritisk imam zdaj zaenkrat spet normalen, zadnje čase me sicer zabava malo visok pritisk.

clock-img

28.09.2006, 08:23

clock-img

ancha

pencil-img

8

jaz sem tudi imela omotico sem pa tja. pri meni je bil razlog nizek pritisk. glede na to, da imas ti visokega pa ne vem. mozna je tudi slabokrvnost.

clock-img

28.09.2006, 08:32

clock-img

krfjolca

pencil-img

3003

Lahko ti user posted image pritiska na kako pomembno žilo, pa zato kri ne kroži, kot bi bilo treba. Poskusi ne biti dolgo v enem položaju, pa zelo počasi vstajaj, da ne padeš skupaj. Saj ni več dolgouser posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

clock-img

28.09.2006, 10:22

clock-img

Clody

pencil-img

578

Slabokrvnost bi najbrž ugotovil, tko da se tud jest strinjam s karfjolco. Močno ti pritiska že navzdol in na vse žile in spodnje organe.
Jest mam podobno situacijo in ti povem, da bi bla prou vesela če bi šla čimprej rodit, ker v 9 mesecu pa res ni več nobenih nosečniških radosti!!

user posted image

Lepo preživi še zadni mesec!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem