writing-img

Operacija žrelnice v SB Celje

clock-img

23.03.2009, 08:27

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Pozdrav! Ali poznate koga (otroka), ki je bil operiran na žrelnici v SB Celje - zanima nas čas hospitalizacije pri posegu?

clock-img

23.03.2009, 10:14

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Moja hči je bila operirana lani. V bolnici je otrok tri dni, četri dan gre ven.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

23.03.2009, 10:57

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Prosim,povej mi malo, kako je bilo, kaj vzeti s sabo za otroka in sebe, kako je s sobivanjem , kako se to zmeniš, oz. kdaj....Hvala.

clock-img

26.03.2009, 08:47

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Malo pozno sicer odgovarjam....

Jaz sem za otroka vzela zraven nekaj njenih najljubših igrač, sicer pa imajo tam igralnico. Drugače pa za sebe trenirko, stvari za osebno higieno, copate in nič drugega.
Za sobivanje izveš tisti dan, ko prideš tja - moraš biti vztrajen, ker ponavadi rečejo, da je polno, da ni prostora, ampak jaz sem vztrajala, da otroka samega tam ne pustim in so potem našle prostor še zame.
Sama operacija ni nič posebnega, 2 uri po operaciji so otroci kar ubogi in precej jokajo, potem ko pa narkoza popolnoma popusti, je pa tako, kot da ne bi bilo nič. V glavnem nič bat, za sobivanje pa bodi vztrajna, ne se jim pustit odgnat.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem