writing-img

Operacija je za nami

clock-img

26.06.2008, 13:34

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

No, pa je tudi ta nadloga mimo. V ponedeljek je imel naš ta veliki škrat urološko operacijo. Fiksirali so en testis, ki se ni in ni spustil in trajno ostal tam, kjer mora biti, pa kožico na lulčku so porihtali.

Zdaj lahko rečem kakšno pomirjujočo vsem, ki jih to še čaka. Ni tako hudo, čeprav ni "fajn".

Mulček je zadevo kar junaško prenesel. Po moško se je sicer malo smilil sam sebi user posted image , ampak si je zaslužil pohvalo kljub nekaj solzicam.
Pohvala osebju na otroški kirurgiji v Mariboru. Prijazni, ustrežljivi in ob tem nasmejani user posted image  
Zdaj pa moram stakniti gusarsko opremo, ker se že veseli taborjenja.
En lep pozdravček vsem iz vroče Štajerske!

clock-img

26.06.2008, 23:01

clock-img

pikalonca

pencil-img

561

user posted image  Super. Koliko je pa star vaš škrat? Ker pri našemu imamo s talevim jajčkom tudi težave, pa je P rekla, da bomo počakali do 3 leta. Pa itak, da sem malce v skrbeh user posted image .

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

clock-img

27.06.2008, 07:14

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

Septembra bo dopolnil šest let. Tako pediater kot urolog sta bila mnenja, da se splača počakati do šole. In dejansko se je na eni strani zadeva uredila sama in je bil poseg potreben samo enostransko. Sva pa z njim hodila na redne kontrole v urološko ambulanto, torej 1xletno, da so spremljali, kaj se dogaja.
Kot sem brala, so mnenja zelo različna. Nekateri zdravniki zagovarjajo poseg zelo hitro, drugi počakajo. Pri nas se je čakanje izplačalo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem