writing-img

Operil ipd.

clock-img

02.01.2008, 12:56

clock-img

Anonimen

Ali je Operil ali kaj podobnega primerno za nosek 3 mesečnika?
Ima namreč že nekaj časa zamašen nosek, ki čez dan ne predstavlja problema, tudi noč prespi, le po kopanju se mu sluznica v ozadju omehča in se mu ozadje noska napolni s smrkljem in posledično ne more jest, ker ima občutek da ne more dihati. Ne pomagajo pa ne črpalka za nosek in niti fiziološka, ker je ta smrkelj res daleč zadaj in se odlušči samo zvečer po kopanju od vlage v prostoru. Ko se sluznica posuši pa normalno poje in zaspi, samo traja lahko to tudi uro ali več.
Hvala

clock-img

02.01.2008, 13:07

clock-img

Anonimen

Jaz sem glede tega že spraševala, ko je imel 2 meseca. Malo pobrskaj, so mi punce veliko odgovorile. V glavnem, meni je pediater predpisal Operil, naj mu dam razredčeno kapljico ( s fiziološko) v nosek - če se ne motim, samo 2 večera zaporedoma. Sem že pozabila.

clock-img

02.01.2008, 13:09

clock-img

Anonimen

clock-img

02.01.2008, 14:51

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

NA tvojem mestu bi mu čez dan ene dvakrat očistila nosek s fiziološko in pumpico, ne bi mu dajala Operila za enkrat dnevno zamašen nosek.Nekateri P ga predpišejo, nekateri so pa ful proti ker tanjša sluznico.Če ni res nujno mu ga ne bi dala.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

02.01.2008, 15:07

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Če je zabasano tako globoko, da fiziološka ne pomaga, tudi Operila ne dajaj. Ker boš morala več kot kapljico not nalit, da bo na željeno mesto prišlo.

clock-img

02.01.2008, 15:34

clock-img

jaša2

pencil-img

658

jaz tud ne bi dajala operila. fiziološko večkrat našpricat, čimveč, ne samo en špric. pa sopita se v kopalnici. tuš odpri ful na vroče, da se nabere para v kopalnici, da se mu malo odprejo dihala.

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem