writing-img

Oprijete hlače do kolen

clock-img

21.05.2007, 11:40

clock-img

ery

pencil-img

1675

..Kam naj grem pogledat? raho in ostale, a imete kako idejo? res si jih želim, ampak sem suha, tako da mi ravno črne ne pridejo v poštev. Ali samo še kavbojke obstajajo? Pa kam pogledat, npr-citypark?

hvala, punce...user posted image  za nasvete...

clock-img

21.05.2007, 14:41

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

ojla!

imajo jih skoraj povsod, pogledat pojdi v: Zaro, Berschko in Stradivarius (poleg Zare), tudi v Emporium,Mango (čeprav je zadnje čase user posted image ), v Cityju pa: S.Oliver, Zero, Sportina, H&M, ... je tega polno zdaj, pa po mojem glih suhicam bolj pašejo. 

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

21.05.2007, 14:49

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Povsod jih imajo draga moja, samo da ne bove spet istih kupile in takouser posted image , .

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

22.05.2007, 07:39

clock-img

ery

pencil-img

1675

Ojla,

sem pol hlače kupila v NewYorkerju, so mi še najbolj pasale. user posted image
kako si Mina, si že oblekla krilce? jaz sem ga prvič šele v soboto, ker smo imeli praznovanje... In so jo pohvalili...user posted image

clock-img

22.05.2007, 07:55

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

Ery, a veš da še nisem, sem hotela danes imeti, pa sem si premislila. Bom inmela jutriza v službo, če bo takole vroče.

user posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

22.05.2007, 07:59

clock-img

ery

pencil-img

1675

user posted image  Jaz za v službo tudi še nisem imela. Mislim, jaz si motam zvečer pripravit cune, ker zjutraj preveč kompliciram in mi ni nič všeč. Tako da sem hotela js tud oblečt dans to krilo, pa sem si rekla, da je prelepo za navaden dan v službi user posted image  
mah, to sem pa jaz...Kr neki...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem