writing-img

Optika

clock-img

07.04.2008, 14:13

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

V četrtek mi pridejo ''uredit'' optiko. Ali kdo ve koliko uničijo steno oz. kako velike luknje delajo? Ali jih potem delavci nazaj ''popravijo''?

clock-img

07.04.2008, 15:44

clock-img

Anonimen

Pri nas je vse lepo narejeno.user posted image
Po moje je odvisno tudi od monterjev kaki packi so.

clock-img

09.04.2008, 14:06

clock-img

Anonimen

Ponavadi zvrtajo luknjo samo tam, kjer kabel pride v stanovanje, od tu naprej pa napeljejo po kanalčkih, vsaj pri nas je bilo tako, v obeh primerih. Pa obakrat so pospravili za sabo in posesali (seveda sem jim sesalec posodila user posted image ).

clock-img

10.04.2008, 07:46

clock-img

karmy

pencil-img

2530

ne naredijo bohve kakšno svinarijo, in vse pospravijo za sabo. Možno pa da kakšnemu ne bi bilo všeč

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

clock-img

10.04.2008, 13:55

clock-img

MiRaNi

pencil-img

610

Prišla sta 2 fanta, ki sta se pri delu ful potrudilauser posted image . Morala sta bit malo iznajdljiva , ker imamo zelo debele stene in polne ''ovinkov''. Res sta super opravila svoje delo.

clock-img

13.04.2008, 21:25

clock-img

Ewwa

pencil-img

12

Pri nas pa je omet letel, da je bilo kar joj, ko so montirali kabelsko. Me je kar zabolelo, ko sem videla kaj so naredili. Razen tega in sesanja tal nimaš preveč dodatnega dela.

clock-img

08.04.2009, 19:11

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

jmene pa zanima, če je optika 10 Megabit / sek. simetrično hitrejši internet od vdsl 1 Mbps / 256 Kbps, če kdo ve? ker prej sem imela vdsl in zdej sem šla na optiko - torrente sicer res ful hitro dol povleče, to je pa tudi vse....jaz sem mislila, da bo zdej nalaganja strani hitree delalo, pa mam občutek, da včasih kar več časa traja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem