cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Optika v Mb

clock-img

13.10.2005, 09:17

clock-img

Anonimen

Mene zanima ena fajn optika v mariboru, kjer nimajo previskih cenuser posted image , pa da imajo zdravnika kjer lahko grem na pregled..user posted image

clock-img

13.10.2005, 09:21

clock-img

Anonimen

Aja pa če mogoče veste kolko stane okulitični pregled?user posted image

clock-img

13.10.2005, 09:26

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Optika Šuc, na Partizanski cesti, imajo tudi zdravniške preglede, koliko pa stanejo, pa ne vem. Kaja pa če greš po napotnico k splošnemu za okulista? Najbolje, da se v optiki pozanimš, kako to laufa in koliko stane pregled

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.10.2005, 09:41

clock-img

Anonimen

Ja če bom šla k splošnem, je baje ful gužva za čakatuser posted image Bi pa rada čim prej vidla zopetuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2005, 10:02

clock-img

dinika

pencil-img

308

Optika Auer ima zastojn okulistične preglede, vzameš pa potem očala pri njih in nimajo tako visokih cen.

Ali pa optika Darja, velja enako.

lp

clock-img

13.10.2005, 10:10

clock-img

rikica

pencil-img

294

Optika VISION na koroški cesti.Imajo tudi zastonj preglede in koliko sem informirana so najcenejši v Mariboru.Pregledi so pa vsak četrtek popoldan.Pa povrh vsega so še res ful prijazni in znajo svetovat.Lpuser posted image

clock-img

13.10.2005, 11:03

clock-img

Anja**

pencil-img

323

Tooooooplo priporocam Pirtuska (nasproti Univerzitetne knjiznice) ker so pravi strokovnjaki in ker imajo najvecjo izbiro okvirjev. Pregledi so brezplacni. Gospa pa zna svetovati tudi v zvezi z tisto subvencijo, ki se dobi od socialnega za delno povrnitev cene okvirjev in stekel user posted image

clock-img

13.10.2005, 11:35

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.10.2005, 16:06

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Nasproti Ancore je tud ena optika, ki ima vse kar rabiš. Imena zdajle ne vem.

clock-img

13.10.2005, 16:24

clock-img

S22

pencil-img

241

Kaj pa optika Pirc na Tyrševi?
Jaz sem bla zadovoljna tam.user posted image
pregled zastonj, le če nekaj tam vzameš ali stekla ali okvir,jaz sem oboje in sem dobila D&G okvir za 14000SIT, za vse sem plačala okoli 27000.user posted image

Zmeraj se nam ponudi nova priložnost,zato je ne zapravimo.Vsaka nova možnost,je morda lahko nov začetek nečesa.Kar pogumno

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem