writing-img

Orada

clock-img

20.03.2008, 11:41

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Povejte mi kako naj naredim 5 orad na enkrat v pečici s krompirjem???

Naj dam v 2 pekača in v 2 "štuka" pekača... Al kako nej pr user posted image  vse na enkrat spečem!!!??? user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2008, 11:43

clock-img

želva

pencil-img

1452

V dva štuka, pa kromir posebej.Men neki krompir, pa riba skupaj pečeno ne gre.Stvar okusa

clock-img

20.03.2008, 11:48

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

OK...nam krompir+riba gre... Naoljim pekač, vanj dam krompir na šnite (včasih tut zelenjavo) in na vrh položim ribe. Proti koncu vse to prekrijem s folijo, da ni presuho in to je to...
Sam mene zanima kolk bo to v spodnem štuku pečeno...??? Oz. koliko mi bo to podaljšalo čas pečenja!?

clock-img

20.03.2008, 11:59

clock-img

Anonimen

Za sigurno bo najbolje v dveh rundah pečt.

clock-img

20.03.2008, 11:59

clock-img

smigli

pencil-img

1088

Svetuje ti, da izmenično menjuješ pekača, na 10 min ju prestaviš iz ene police na drugo, daš na program, ki peče od zgoraj in od spodaj, tako bo bolj enakomerno.

lp in dober tek

clock-img

20.03.2008, 12:00

clock-img

smigli

pencil-img

1088

aja, pa počasi zapri nazaj vrata od pečice, ne loputaj, ker tako se pečica lahko ohladi, topli zrak zaradi pritiska hladnega butne ven.

clock-img

20.03.2008, 12:10

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

Če imaš ventilatorsko pečico, potem brez težav lahko v dveh nadstropjih pečeš in ne bo nič narobe.

Meni je tudi tisti krompir, ki se peče ob ribi, NJAAAAMuser posted image

Cvetim...

clock-img

20.03.2008, 13:01

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Neva, sej to bi jaz nardila - bi blo najbolj sigurno user posted image user posted image user posted image , sam ne morva najprej midva pojest, pol pa še obiski... user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.03.2008, 13:03

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Če imaš ventilatorsko pečico, potem brez težav lahko v dveh nadstropjih pečeš in ne bo nič narobe.

Meni je tudi tisti krompir, ki se peče ob ribi, NJAAAAM

Pletem...

Mam ventilatorsko... sam nikol nisem še s tem ventilatorjem pekla!? user posted image
A je fora vsega tega sam to, da topel zrak kroži po pečici al kaj? Kaj pa grelca normalno delujeta, ko je ventilator pržgan?

Joooooj vem, da sem nemogoča in so vrašanja kr neki. Sam ne morm si pomagat, če sm butasta!!! user posted image

clock-img

20.03.2008, 14:49

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Ventilatorska je namenjena prav pecenju v vec "stukih", zato lahko komot peces vse naenkrat. 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

20.03.2008, 19:12

clock-img

Balonchy

pencil-img

4283

Ekola...
Oradice so že v želodčku. Pekla sem jih v dveh štukih in spekle so se fenomenalno! user posted image
Hvala vam za nasvete...

Aja, pa zarad ventilatorčka in dveh štukov se niso nč dalj pekle... user posted image

clock-img

24.03.2008, 11:57

clock-img

Splet.Ka

pencil-img

1315

No super...sem kar lačna postalauser posted image

Cvetim...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem