writing-img

Orgametril in PCO

clock-img

26.06.2009, 12:21

clock-img

ratatuj

pencil-img

49

se opravičujem če obstaja že kje sorodna tem user posted image
Prišla sem od G in sem malo zmedena...  Danes mi je naredil ultrazvok in ugotovil, da imam PCO-oba. Zato imam že skozi težave z neredno user posted image .
Povedala sem mu tudi, da se trudim zanositi in mi je za začetek predpisal tablete ORGAMETRIL za sprožitev tečke... potem pa me dal za 3 mesece na DIANE 35?! Meni nič jasno... zakaj spet kontracepcija? Njegov odgovr je bil, da pomagajo pri zdravljenju PCO?! Pričakovala sem Komiflen za ovulacijo... in ne spet kontracepcijskih ( sedaj sem pol leta brez njih)..... GROZA!!!! Čisto sem zmedena user posted image .... Je imela katera podoben primer user posted image  Oziroma kej ve porečete na vse to?
user posted image

clock-img

28.06.2009, 09:56

clock-img

ratatuj

pencil-img

49

Res nima nihče kakšnega komentarja/izkušnje na mojo situacijo?! user posted image  Kar groza me je spet začeti jemati KT! user posted image

clock-img

28.06.2009, 10:40

clock-img

Anonimen

PCO pomeni kaj?

clock-img

28.06.2009, 16:23

clock-img

urša28

pencil-img

166

hej,,

no skoraj na istem sem jaz,nimam menstruacije in imam policistične jajčnike,marca sem imela laparoskopijo,sedaj pa jemljem tablete klomifen,mislim,pa da res pomagajo pri pco kontracepcijske tablete,meni jih ni dal,tko,da je najboljš,da pokličeš svojega ginekologa in ga o tem povprašaš,,a laparoskopijo si že imela?

srečno

clock-img

28.06.2009, 23:09

clock-img

VRTNICA84

pencil-img

728

Meni so ugotovili policistične jajčnike na uz. Samo meni moja ginekologinja ni predpisala nobenih tablet. Pa tudi nisem imela rednih menstruacij. Pa sem brez problemov zanosla zdravouser posted image .

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

clock-img

30.06.2009, 12:55

clock-img

ratatuj

pencil-img

49

IZVIRNO SPOROČILO: urša28

hej,,

no skoraj na istem sem jaz,nimam menstruacije in imam policistične jajčnike,marca sem imela laparoskopijo,sedaj pa jemljem tablete klomifen,mislim,pa da res pomagajo pri pco kontracepcijske tablete,meni jih ni dal,tko,da je najboljš,da pokličeš svojega ginekologa in ga o tem povprašaš,,a laparoskopijo si že imela?

srečno

Ne, laparo še nisem imela... sedaj mi je prvič ugotvila PCO- oz. so me prvič pregeldali z UZ. Sem pa svojo zgodbo povedala tudi dr.Pušenjaku in tudi on ni mogel razumeti odločitve G, da mi je predpisala Diane35?!
Torej sem se odločila, da bom Orgamtril pila, da dobim user posted image .. potem pa ne bom nadaljevala z KT, ampak bom počakala do oktobra, ko sem naročena pri svojem G, da se pomenima naprej!

Hvala vsem za izkušnje in mnenje! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem