writing-img

Oriflame-Giordani-puder za bleščeč videz

clock-img

11.04.2007, 14:13

clock-img

ery

pencil-img

1675

...sem ga kupila... no sedaj ga bom vrnila, ker ta puder pa tooooook grozno smrdi... user posted image  Pa ful je temen in ga res ne morš uporabljat vsak dan... sva se s sodelavko namazali in potem sva cel dan vohali ta smrdeč vonj....

Tolk v vednost, da meni ni všeč.... user posted image

clock-img

11.04.2007, 15:31

clock-img

tinčica

pencil-img

613

men je pa ful zakon, res pa je da hodim v solarij in mi sede na mojo barvo obrazo no vonj pa ni glih fajn.

Jah takle mamo za tale dnar....

clock-img

11.04.2007, 21:25

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Se čudim, da ta puder smrdi (sama ga še nisem preizkusila), zato pa mi je zakon parfum te znamke.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

29.04.2007, 23:30

clock-img

MAJDA22

pencil-img

141

Zdravo!

Vsaka dišava diši na dveh različnih ženskah različno.
Meni recimo najbolj odgovarja puder Giordani Gold kateri prekriva starost. Je pa res da je pri mojem pudru možnost izbire barve pudra.
Poleg tega meni zelo diši Gordani Gold parfumska voda.
Možnost je še da si dobila starejši datum izdelka in zato puder smrdi.

LP!

clock-img

04.05.2007, 09:20

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Tudi sama sem enkrat preko prijateljice naročila ta puder in mi tudi ni odgovarjal vonj. Vsakič, ko sem glavo obrnila na levo ali desno, sem vohala ta puder user posted image user posted image . Oriflame kozmetika mi na splošno ni všeč, saj ni kaj ekstra obstojna, pa tudi parfumi oz. toaletne vode se hitro razdišavijo. Pri Oriflame-u mi je všeč samo to, da kozmetika ni testirana na živalih.

clock-img

04.05.2007, 09:21

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Vsaka dišava diši na dveh različnih ženskah različno.

IZVIRNO SPOROČILO: MAJDA22

se strinjam

clock-img

04.05.2007, 10:18

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz tudi tega, da na vsaki ženski parfum drugače diši, nisem verjela. Potem pa sem sva se s kolegico naparfumali z istim parfumom in na njaj mi je bolj dišal, kot na meniuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem