writing-img

Original crocksi v LJ (japanke)?

clock-img

07.05.2008, 11:11

clock-img

Volga

pencil-img

9346

A imajo kje take japanke? Po moje morajo biti ful hude. To so otroški modeli. Morda v tisti trgovini na Rudniku? zanjdič ne vem, če sem jih videla.

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

07.05.2008, 11:24

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

JA Volga, imajo. V Supernovi na Rudniku. Lih včeraj sem si jih ogledovala. Sam za odrasle brez tiste špagce zadaj.

clock-img

07.05.2008, 11:27

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

JA Volga, imajo. V Supernovi na Rudniku. Lih včeraj sem si jih ogledovala. Sam za odrasle brez tiste špagce zadaj.

O, cool, hvala. ja, za otroke so te s trakci zadaj, saj zase jih ne bi kupovala, so mi predragi user posted image

clock-img

07.05.2008, 11:30

clock-img

vesel

pencil-img

770

Volga eno vprasanje in ne zameri. Si iz LJ??

druzina je zame vse!!

clock-img

07.05.2008, 11:33

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

O, cool, hvala. ja, za otroke so te s trakci zadaj, saj zase jih ne bi kupovala, so mi predragi user posted image

Koliko pa stanejo? Za odrasle mislim.

clock-img

07.05.2008, 11:35

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Za odrasle ne vem, za otroke so po 24 evrov. odrasle morajo biti tam okoli 30-40, ne vem user posted image

clock-img

07.05.2008, 11:51

clock-img

Anonimen

Za odrasle ne vem, za otroke so po 24 evrov. odrasle morajo biti tam okoli 30-40, ne vem user posted image

Hvala. user posted image

Ja no... Za japanke so res malce predragi. Ampak so kvalitetni, al ne? user posted image

clock-img

07.05.2008, 11:52

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Hvala. user posted image

Ja no... Za japanke so res malce predragi. Ampak so kvalitetni, al ne? user posted image

Po moje ja.

clock-img

07.05.2008, 12:16

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

Hvala. user posted image

Po moje ja.

Jaz imam take in so SUPER!!!!user posted image  Mehki, takoj suhi, trpežni,....user posted image  

clock-img

07.05.2008, 14:58

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

so super, jaz imam japonke že 2 leti in jih nosim celo poletje (brez paščkov zadaj - to imajo le otroške) in tudi zaprt model Cayman in so super udobni.
Stanejo 30-40 €, odvisno od modela, otroški so od 25-30€, imajo jih v Supernovi na Rudniku.

Pa ne nasedajte poceni PVC ponaredkom, ker vam bo noga zgnila v njih... Originali imajo napis Crocs in znak krokodilčka, pa ceno seveda user posted image  

Sicer pa jih imajo tudi v Hervisu in Intersportu pa Sanolaborju, samo ne toliko modelov kot v Supernovi.

lp

clock-img

07.05.2008, 15:27

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

V Mercator centru jih tud imajo.

Đoli:)

clock-img

07.05.2008, 15:28

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

so super, jaz imam japonke že 2 leti in jih nosim celo poletje (brez paščkov zadaj - to imajo le otroške) in tudi zaprt model Cayman in so super udobni.
Stanejo 30-40 €, odvisno od modela, otroški so od 25-30€, imajo jih v Supernovi na Rudniku.

Pa ne nasedajte poceni PVC ponaredkom, ker vam bo noga zgnila v njih... Originali imajo napis Crocs in znak krokodilčka, pa ceno seveda user posted image  

Sicer pa jih imajo tudi v Hervisu in Intersportu pa Sanolaborju, samo ne toliko modelov kot v Supernovi.

lp

Ja, saj ne, itak da ne.

clock-img

07.05.2008, 17:11

clock-img

Anonimen

Hvala. user posted image

Ma niti ne. Najkice npr. so ca. 20...25 €...niti ni taka velika razlika.

clock-img

07.05.2008, 17:17

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

lp

Ja ampak ene, ki  imajo ponaredke, pa trdijo, da so prav super, da v bistvu ni razlike med originalom in ponaredkom. Je že bila debata na to temo. Ene pa so rekle, da jim tudi v originalu noga švica. Da če švica, pač švica.user posted image

clock-img

07.05.2008, 20:22

clock-img

petja

pencil-img

998

V Mercator centru v Šiški v trgovini Kenguru imajo ogromno različnih modelov. Ful so založeni ...

Lp, petja

clock-img

07.05.2008, 21:58

clock-img

muška

pencil-img

3223

Ja ampak ene, ki imajo ponaredke, pa trdijo, da so prav super, da v bistvu ni razlike med originalom in ponaredkom. Je že bila debata na to temo. Ene pa so rekle, da jim tudi v originalu noga švica. Da če švica, pač švica.

Neke razlike med originalom in ponaredkom res ni, saj se tudi med "originali" najdejo ponaredki, sploh v Hervisu user posted image  , in če ti v "originalu", ki si ga kupil v Hervisu za 40 € noga švica, ... a je pol to original?

Pa ne govorim v 3 dni, vem iz zelo zanesljivih virov kaj delajo user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.05.2008, 09:02

clock-img

anitaz

pencil-img

2102

IZVIRNO SPOROČILO: muška

Ja ampak ene, ki imajo ponaredke, pa trdijo, da so prav super, da v bistvu ni razlike med originalom in ponaredkom. Je že bila debata na to temo. Ene pa so rekle, da jim tudi v originalu noga švica. Da če švica, pač švica.

Neke razlike med originalom in ponaredkom res ni, saj se tudi med "originali" najdejo ponaredki, sploh v Hervisu user posted image  , in če ti v "originalu", ki si ga kupil v Hervisu za 40 € noga švica, ... a je pol to original?

Pa ne govorim v 3 dni, vem iz zelo zanesljivih virov kaj delajo user posted image user posted image user posted image

Ja, žal je res tako. Tudi jaz vem, žal. user posted image

clock-img

08.05.2008, 09:32

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

Če tako delajo se pa pač kupi direkt pri posredniku. Čeprov dvomim, da se ne opazi razlika med ponaredkom in orginalom.

clock-img

08.05.2008, 18:02

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Kakšna pa je sploh cena originala in kako veš, da je original??user posted image
...jaz za lani vem, da so jih v ZD kupili pri enem prodajalcu, pa niso bili crocksi, nekaj drugega, a baje full dobriuser posted image

clock-img

08.05.2008, 20:02

clock-img

Boni3

pencil-img

459

A katera ve,do katere št. so otroški? Do 35 ali mogoče do 36?

clock-img

12.05.2008, 16:48

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

No,jaz mam zdaj upam original, sem jih na internavtiki prav na crocksovi stojnici kupla, 40€ so,imava jih oba, mojemu pa sem že pred dobrim tednom kupila ene v Pamiju, da vidi, če mu oblika...sploh ustreza, pa je reku da so super, le noga se poti v njih, zdaj je pa original sprobal, in pravi, da se veliko manj poti noga v njihuser posted image ,upajmo, da potem je to to!!user posted image

clock-img

16.05.2008, 18:42

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

No, zdaj so pa testirane, hodiva oba super, čeprav se jaz še vedno smejem sama sebi,ko se vidim, je pa moj rekel, da v Pamijevih ne more več delat, ker se mu bolj poti noga in tud čuden podplat je proti originalu, v crocksih pa zdaj cel dan bpuser posted image user posted image ....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem