writing-img

Orsay

clock-img

30.03.2005, 11:46

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Punce, vam moram povedati, da sem bila včeraj v novi trgovini Orsay v MB in da sem bila zelo navdušena. Imajo ful lepe cotke, od majčk, do oblekic,... prav cartkane. Pa z rožicami, lepe barve,... Skratka komaj čakam na poletje...:bravo::bravo::bravo:
Res je, da nimajo nič nosečniških oblačil, ampak imajo tako luštne majčke, ki se nam bodo prilegale tudi, ko bodo trebuščki že dosti veliki, saj je letošnja moda majčk in topov takšna, da je pod joški trakec, potem pa pade na široko ob telesu.:bravo: Evo link, da boste vedele, o čem govorim...

http://shop.orsay.com/cgi-bin/ncommerce3/CategoryDisplay?cgmenbr=541&cgrfnbr=170621&sprache=D&origine=o&catselect=170621&cgname=Shirts

Aja, pa niti nimajo zasoljenih cen. Ob vsej tej izbiri si je pa potrebno res čas vzet. :)-

Pa veselo nakupovanje! :)

clock-img

30.03.2005, 11:56

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Pa res imajo super stvari:bravo::bravo:, dost je takšnih tud za naše trebuščke:love:.
Kje pa se nahaja ta trgovina MB?

Hvala ti za informacijo:rozica::sloncek:

clock-img

30.03.2005, 11:57

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Kje v MB pa je ta trgovina? Sem iz CE, pa ne poznam najbolje MB-ja;)

Tinka

clock-img

30.03.2005, 11:57

clock-img

pety78

pencil-img

6109

V Gosposki ulici, tam kjer je bil Aladin oz. en del Aladina. :)

clock-img

30.03.2005, 11:59

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

O.K. to bom pa že našla, hvala:):):)

clock-img

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Jaz sem tud iz CE. A je to v centru, a ne?

clock-img

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Aja, pa še Sportina je v zgornjem štuku, samo tam nisem bila. Ni blo cajta, pa itak sem si že eno jopco in eno oblekico kupila. Je zaenkrat kar dovolj. :)

clock-img

30.03.2005, 12:17

clock-img

Anonimen

Pa je v Ljubljani v City parku tudi ta trgovina, se mi zdi. Sem zadnjič videla veliko ljudi s temi vrečkami. Res lepe cotice, posebno oblekice so mi tako romantične. Pa tiste bluzice, ki gredo od prsi navzdol navzven. Bo res treba shujšat, madonca!

clock-img

30.03.2005, 12:19

clock-img

Lenny

pencil-img

3241

S temi slikcami si mi pa lušte naredila :)- Po moje bo to jutri "akcija malica" :)- Po poti pa eno jabolko, da bodo cunjice pasale :)

clock-img

30.03.2005, 15:15

clock-img

.ču

pencil-img

1181

UUUuuuuuuuuaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuu9nebesakakšne cotke luštne,hvala ti:)
Jes jo bom verjetn kr v Avstrijo mahnila,mam bližje k do vas v MB:)

clock-img

30.03.2005, 19:32

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Sem predlani na Dunaju kupovovala od te firme, poceni in lepo... Samo kaj, ko je zdaj ob :duda: denarnica bolj prazna oz. polna za druge namene, ne za 'lepo' mamico...
Danes šla tam mimo, gužva!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem