writing-img

Osebni zdravnik - LJ

clock-img

05.01.2009, 21:32

clock-img

malania

pencil-img

613

Pozdravljene-i!

Sem v situaciji, ko moram zamenjati osebnega zdravnika. Sem v Lj. (Bežigrad) in ker nikogar ne poznam, bi prosila za priporočila, h kateremu zdravniku naj grem (lahko tudi za študente).

Najlepša hvala!

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

06.01.2009, 08:49

clock-img

petra a

pencil-img

2070

jaz hodim za bežigrad-dr.Slana je moja zdravnica, je sicer v šolskem dispanzerju, pa pravi da še vedno lahko hodim k njej in je res vredu...drugače je za odrasle baje zlo fajn zdravnica dr. Muffi-jeva

clock-img

07.01.2009, 22:08

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Jaz hodim k dr. Lili Ločniškar v zdr. zavod Revita. Je pa to sredi Bežigrada na Peričevi. Privat s koncesijo. Meni so super. Naročajo na uro, tako da NIKOLI ne čakam, imajo svoj laboratorij za osnovne preiskave, pa še njen mož in še en dr. delajo skupaj, tako da vedno prideš do zdravnika, ker se menjajo.
Ne vem pa če imajo še kaj prostih mest na koncesijo.
Jaz jih res priporočam.user posted image

Tel.št. 2340-222

clock-img

08.01.2009, 06:30

clock-img

lotoska

pencil-img

768

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Jaz hodim k dr. Lili Ločniškar v zdr. zavod Revita. Je pa to sredi Bežigrada na Peričevi. Privat s koncesijo. Meni so super. Naročajo na uro, tako da NIKOLI ne čakam, imajo svoj laboratorij za osnovne preiskave, pa še njen mož in še en dr. delajo skupaj, tako da vedno prideš do zdravnika, ker se menjajo.
Ne vem pa če imajo še kaj prostih mest na koncesijo.
Jaz jih res priporočam.user posted image

Tel.št. 2340-222

Se podpišem.

clock-img

12.03.2009, 10:54

clock-img

Yes

pencil-img

1

žal zelo odsvetujem

clock-img

12.03.2009, 12:11

clock-img

lotoska

pencil-img

768

Razlog?

clock-img

13.03.2009, 10:04

clock-img

*maja83*

pencil-img

21

Ola!

Tudi jaz hodim za bežigrad-šolski dispanzer- dr. Irena Kržišnik. Sem prej živela tam blizu, sedaj sem v Domžalah in je ne zamenjam. Poznam pa jih tudi nekaj, ki so pri dr. Slani in do sedaj še nisem slišala da bi kdo rekel da je ok, seveda so pa izkušnje različne.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem