writing-img

OshKosh

clock-img

29.06.2006, 16:15

clock-img

ada2

pencil-img

7402

mene pa zanima kje se dobijo cotke znamke OshKosh Bgosh. dobila sem jih nekaj od svakinje in se mi dopadejo, pa bi še kako nabavila. kake so pa cene?

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.06.2006, 16:17

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

mislim, da pri koseski trznici, nisem pa zihr

clock-img

29.06.2006, 16:17

clock-img

total

pencil-img

4453

Prvič slišimuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

29.06.2006, 16:19

clock-img

Anonimen

Trgovina TRIPLUS z otroškimi oblačili OshKosh, Kanz in Döll se nahaja
v spodnji etaži dvorane A v BTC City.

in v Domžalah:

< Sporočilo je popravil Splišni -- 29.6.2006 16:22:05 >

clock-img

29.06.2006, 16:25

clock-img

April

pencil-img

5459

Najdeš jih tudi v Baby centru v BTC-ju. Cene so kar visoke, ena majčka je bila naprimer 5 jurjev.

clock-img

29.06.2006, 16:54

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Ja, BabyCenter jih ima. Ampak jaz grem kar mimo, čeprav so luštne cotke. Za dva meseca ali tri - kolikor mu bojo prav - ne odštejem toliko denarja. 

clock-img

29.06.2006, 16:56

clock-img

ada2

pencil-img

7402

hvala!
nisem vedela, da so tako drage. bo pa imel samo tistih par, ki smo jih dobili.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

29.06.2006, 17:52

clock-img

benika

pencil-img

7793

Za tiste par mesecev se pa res ne splača kupovat OshKosh, saj so drage ko...Mi smo za našega mulčka kupili zimski pajac 0-6 mesecev za 11 jurjev, pa sem potem videla precej lepših, pripravnejših in definitivno cenejših pajacev.

clock-img

29.06.2006, 18:45

clock-img

Moica

pencil-img

71

Trgovina je tudi pri koseški tržici. Vsak dan hodim mimo ... stvari so res drage, imajo pa velikokrat popuste na določene izdelke in se mogoče takrat splača kaj kupit ...

clock-img

29.06.2006, 21:40

clock-img

natalia

pencil-img

1423

se ne splača, res ne. vem iz lastnih izkušenj. imam polno stvari novih, nekaterih še oblekla ni, ker se je rodila malo večja..user posted image

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

clock-img

29.06.2006, 22:26

clock-img

Anonimen

je to firma'???

clock-img

29.06.2006, 22:30

clock-img

Anonimen

Cene so visoke, kvaliteta pa tudi.

Nam so posodili nekaj teh oblek, nosila sta jih pa dva oz. trije otroci in so še vedno kot nove.
Če jih potrebuješ za več generacij, se splača, za samo enega otroka pa zagotovo ne.

clock-img

30.06.2006, 08:58

clock-img

anjaa

pencil-img

228

mi smo kupili dva njihova pulovrčka, v babycentru, za starost 6 mesecev. nismo še uporabili,  izgledata pa res super in kakovostno v primerjavi z oblačili iz spara in leclerca. vsak je bil 3.800 sit, sta mi pa zelo ušeč. res pa se mi zdi zelo drago tako da bosta to edini oblačili od te firme. se pa najdejo tudi veliko dražja oblačila user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem