writing-img

Ospen v nosečnosti

clock-img

11.02.2008, 21:44

clock-img

Anonimen

Z možem se že tri leta trudiva na user posted image , prejpni teden sem zaključila s Klomifenom, na žalost tudi zbolela, tako, da sem dobila tablete Ospen. Pojedla sem jih samo 5, ker me preveč skrbi. Pa me zanima ali lahkov prvih dneh (če se je seveda sploh prijelo), Ospen škoduje plodu. Če se je prijelo user posted image , sem bila nosečauser posted image  lahko dva,tri ali štiri dni user posted image !
Sej ne vem a nej se smejem al jočem, k tako blesavo sprašujem, sam če katera ve, bom pa vseeno hvaležna.

clock-img

11.02.2008, 22:03

clock-img

Anonimen

clock-img

11.02.2008, 22:04

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

jaz sem jih dobila ko sem bila v drugem mesecu nosečnosti in sem zbolela za gnojno angino..tko da jih lahko dobiš

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

11.02.2008, 23:49

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Odg: ne.
Ospen je varno zdravilo v nosečnosti.

clock-img

13.02.2008, 15:14

clock-img

_Miška_

pencil-img

23

Tako kot so ti že druge povedale-ospen se lahko jemlje v nosečnosti, zato brez skrbi. Jaz sem ga dobila v tretjem mesecu nosečnosti zaradi gnojne angine in z otrokom je vse ok!

Lp

clock-img

13.02.2008, 15:25

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Ospen je v nosečnosti najbolj varen antibiotik user posted image
Pa pojej ga do konca, ker je nedokončana kura oz. neozdravljena bolezen najbolj škodljiva user posted image

clock-img

13.02.2008, 19:02

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

jaz sem 9t zdaj noseča in imam tudi Ospen zaradi angine, pravi gin., da je to najbolj ''zihr'' antibiotik za nosečnice.
najslabše je to ko si začela in nisi dokončala, to mislim nasploh za tvoje zdravje, ker neozdravljena angina lahko prizadene in oslabi srce in srčno mišico ter povzroči komplikacije oz. vnetje ledvic

clock-img

13.02.2008, 21:14

clock-img

tteeaa

pencil-img

299

tako kot so že ostale napisale, angina brez antibiotika je bolj škodljiva kot Ospen. Oz. Ospen sploh ni škodljiv v nosečnosti in ne vpliva na plod, ker je penicilinska osnova, penicilin pa je najbolj varno zdravilo za nosečnice.

Ne skrbi, držim pesti, da se je prijelouser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem