writing-img

Ostra bolečina. Prosim za mnenja.

clock-img

07.03.2006, 09:02

clock-img

Bojana 78

pencil-img

81

Včeraj sem približno 2 cm desno od popka začutila ostro bolečino. Bolečina je bila na točno določenem mestu (ni me bolel celi trebuh ampak samo točno določena točka), ni bila stalna in bila je zelo nenavadna - kot da bi imala prekratko vez (ne vem če sem se prav izrazila). Ko sem bila sklonjena in me je zabolelo sem se komaj zravnala. Ali je to zaradi raztezanja maternice (sem v 21. tednu), ali bi morala k svoji G? Danes je bolečina izginila - vsaj do sedaj me še ni nič bolelo. Skrbi me za mojo pikico. Prosim za vaša mnenja. Hvala in lep dan.

clock-img

07.03.2006, 09:03

clock-img

lenika

pencil-img

6143

To je definitivno zaradi raztezanja maternice. Tudi meni se je to že zgodilo.

< Sporočilo je popravil lenika -- 7.3.2006 9:04:36 >

clock-img

07.03.2006, 09:18

clock-img

muha1

pencil-img

666

Tudi pri meni je bilo tako, da sem se komaj zravnala od bolečine. Pa je minilo, ko je user posted image  prišla. To je od raztezanje maternice. Bodi brez skrbi, s pikico je vse v redu.

clock-img

07.03.2006, 09:19

clock-img

Anonimen

A to je kot nekakšen krč kakšne vezi, taka bolečina? Ker jaz sem tudi imela dejansko krče po trebuhu, sploh spodaj pod rebri na desni strani. Nazadnje sem lahko samo še ležala la levem boku in to v takem položaju, da sem imela desno stran trebuha čimbolj raztegnjeno, krugače me je spet takoj krč zagrabil Pa zanimivo, da me še sedaj kdaj.
Po moje je to to, krči.

clock-img

07.03.2006, 10:10

clock-img

Bojana 78

pencil-img

81

Splišni, dobro si to opisala. Ja, kot nekakšen krč vezi. Včasih me ''drži'' tudi dalj časa, boli pa kot  user posted image . Hvala za odgovore punce, ste me kar pomirile.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem