writing-img

Ostre bolečine

clock-img

11.10.2005, 13:44

clock-img

Nattka

pencil-img

249

Drage nosečke,
mene zanima, če ima še katera ostrejše ali mogoče močnejše bolečine v spodnjem delu trebuha na levi ali desni strani, ki trajajo sicer sam sekundo ali dve, vendar so precej močne,ko naprimer zakašljate, kihnete, se premaknete v postelji......? Meni se to zgodi skoraj vsak dan, pa me zanima, če bi me moralo skrbeti.
Lp Nattka user posted image  11  6/7

clock-img

11.10.2005, 13:57

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Zdravo!

jst mam tud tako bolecino ponavadi na desni strani sam zaenkrat je vse ok imam pa 19. G pa ga bom vprasala kako je s tem. Me pa zaboli veckrat med lezanjem, kadar grem na wc, ali kadar zakasljam, kihnem... kr velikokrat vcasih tud kr tako! Pomoje ni nic narobe se poskusam cim manj obremenjevat s tem ceprav prav neprijetno zaboli sam sej takoj mine:) Sem pa bla vceraj na NS pa je blo vse vredu pomoje ce bi blo kej narobe bi se tak videlo....

LP Katja

clock-img

11.10.2005, 14:46

clock-img

PiaM

pencil-img

1722

Moje bolečine so bile bolj tope na levi ali desni strani, tu in tam pikanje, drugače pa prve 3 mesece zelo dosti šraufanja, kot da bo M prišla ravnokar. To se mi je dogajalo tudi v 1.nosečnosti. Če si v dvomih, pokliči G!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem