cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Oteklina na dojki pri 11-mesečnici

clock-img

26.04.2010, 18:30

clock-img

tikatonka

pencil-img

343

Saj ne vem če moje vprašanje sodi ravno sem ampak sploh ne vem kam naj pišem. Naša user posted image je stara 11 mesecev in pol in včeraj sem ji na levi "dojki" zatipala oteklino. Je premera cca 1,5 cm in jo ne boli, ker čisto pusti potipat. Zanima me če je katera že imela tak primer pri svojih otrocih.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 26.4.2010 20:50:30 >

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

clock-img

27.04.2010, 22:07

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Lahko so hormoni, a to mora pediater na sistematskih pregledovati, ne vem pa reči, do kdaj mora to splahneti. Če pa tega prej ni bilo, pa bo par dni ostalo, pa le vprašaj pri zdravniku.

clock-img

30.06.2010, 22:47

clock-img

Zojamaroja

pencil-img

5

Pozdravljena Tinkatonka!
Tudi jaz sem pri svoji 9 mesečni hčerkici opazila bulo in me mal panika grabi! Ne vem al naj jutri pokličem in jo naročim k peditaru al kaj naj naredim?! Tinkatonka, zanima me kaj je tebi rekel pediater?

Ti si moj sonček, NINČI BINČI

clock-img

01.07.2010, 12:29

clock-img

eternety

pencil-img

309

Naša punčka ima tudi oteklini na prsih. Pediatrinja je omenila, da so to najverjetneje mlečene žleze, ki bi naj izginile v mesecu ali dveh. Za vsak primer pa sva dobili napotnico za ultrazvok, da se prepričamo. Ultrazvok bo imela konec julija, tako da bomo takrat videli kako je s tem. Stara je deset_ mesecev.

< Sporočilo je popravil eternety -- 1.7.2010 12:30:46 >

clock-img

03.07.2010, 22:15

clock-img

Zojamaroja

pencil-img

5

Tudi meni je rekla, da so to mlečne žleze oz. hormoni, ki naj bi jih dobila z dojenjem. Bulico moram opazovati 14 dni, če ne bo izvenela oz. da se bo povečala, se morava vrniti, da naju bodo napotili na punkcijo. 

< Sporočilo je popravil Zojamaroja -- 3.7.2010 22:23:17 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem