writing-img

Otok Pag, Novalja, apartmaji Ita?

clock-img

28.01.2008, 14:06

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Je kdo bil otok Pag, Novalja, apartmaji Itauser posted image

Prosim komentar.

< Sporočilo je popravil Primoza RR -- 28.1.2008 15:55:55 >

clock-img

28.01.2008, 14:13

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

V tem apartmaju sicer nismo bili, ampak jaz nimam nekih grozno finih spominov na Pag. Vožnja je bila ubitačno dolga, še posebej za našega takrat 6-mesečnega otroka. Na trajekt smo čakali več ur in lahko si predstavljaš, kako je to izgledalo. V avtu je bilo vroče (kljub klimi, ki pa je zaradi user posted image  nismo preveč "španali"), zunaj svinjsko vroče, sence ni ... v glavnem za pop***it.

Vreme je bilo pa tudi nenormalno spremenljivo. Enkrat je ful pihal veter, 5 minut kasneje spet grozna vročina, plaža pa itak ni bila kaj prida.

Če ne bi bila tako dolga vožnja, bi še mogoče šla na Pag, tako pa ne.

clock-img

28.01.2008, 14:14

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Sem pozabila napisati, da smo bili na Pagu v začetku avgusta.

clock-img

28.01.2008, 14:34

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

v tem app nisem bila ampak nasploh mi je pag všeč; kar se pa vožnje tiče...če ti je gužva za na trajekt pa greš čez most, malo je dlje vožna samo ni panike

clock-img

29.01.2008, 09:56

clock-img

Anonimen

Jaz priporocam tele: http://www.ricovnovalja.com/si/ Mi smo sem hodili 6 let, letos prvic ne gremo, po 11 letih Paga. Pijazni, lani so rekli, da od letos naprej oddajajo samo se druzinam user posted image  Se boste pa morali voziti na plazo, ker je to 5 min hoje od rive gor (5-10 min), ob obvoznici.

Aja, ce greste na Pag s trajektom, je fajn, da si ob 8h najkasneje v Prizni, sicer cakas po 4 ure. Mi smo se lani ustavili na vrh klanca, ampak smo bili v 2-eh urah cez, siba itak 5 trajektov v glavni sezoni. Ni pa nikjer sence, razen cisto spodaj, pri blagajnah, pa wcji so obupni.

LP

clock-img

29.01.2008, 09:57

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Raho, lej tole, ful lepo na Hvaru
http://www.maslinovi-dvori.com/

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

29.01.2008, 09:57

clock-img

Anonimen

Aja, meni so pa glih plaze na Pagu ful fajn za otrocke - na Prnjici in Cisti (ok, tuki je ful guzva ze) so kamencki in mivka - mivka ob morju en pas, potem pa kamencki, da nimas tiste micke povsod. Pa sence ni.

clock-img

06.02.2008, 09:55

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Meni pa Novalja ni všeč. Preveč gužva za moj okus. In pod gužva mislim res GUŽVA.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem