writing-img

Otrdevanje trebuha

clock-img

08.06.2005, 10:33

clock-img

smrka

pencil-img

3582

Nosecke in bejbe, imam vprasanje - o tem je bilo ze pisano dosti, sem probala kaj najti za nazaj pa "isci po ringaraji" ne deluje. Torej. Ze par dni mi otrdeva trebuh za par sekund. Vendar ne cel trebuh npr. samo na desni strani. Sem v 34t in nevem ali je to kak znak, ali je dobro da mi busi otrdeva al kaj? Hvala vam za odgovore
malo :zmeden: smrka

clock-img

08.06.2005, 11:24

clock-img

malika

pencil-img

3199

Po mojem se ti mali premika in se ti nasloni na eno steno maternice, zato čutiš kot, da ti otrdi samo en del trebuha.

Prav otrdevanje pa zgleda tako, da ti otrdi cel trebuh. Občutek sam je totalno neprijeten in meni se zdi, kot da mi bo mali kar pri trebuhu ven pogledal.

DRugače pa brez skrbi, to je normalno ampak ne sme ti otrdet več kot 10x na dan ali več kot 3x v eni uri. Pa tudi gin povej kaj se dogaja.

Lp

clock-img

08.06.2005, 11:28

clock-img

rozi81

pencil-img

718

se podpišem pod maliko. to da ti otrdi samo ena stran trebuha je sigurno kriv tvoj/a :duda: ker se ti nasloni na trebušno steno in potem zgleda kot da bi imela čist trd trebuh.

Samo otrdevanje pa je pri meni zgledalo tako da je res trd trebuh kot kamen pa neki podobnga krču me je zagrabl pa ni čist nič prijetno. Boš vedla ko ti bo res trebuh otrdel. Je ful smotan!!!

Lp S

clock-img

08.06.2005, 13:51

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Malika, nam so pa v šoli za starše rekli, da ti ne sme otrdet več kot 2x v eni uri :zmeden:

clock-img

08.06.2005, 22:06

clock-img

malika

pencil-img

3199

E vidiš, to so pa spet naši dohtarji :grrr:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem