writing-img

Otročiček

clock-img

10.05.2006, 15:38

clock-img

košarica

pencil-img

26

Pozdravljene,

s fantom sva se odločila za otročička pa me zanima kdaj je dobro začeti jemati folno kislinouser posted image Nekateri pravijo, da naj jo začnem takoj, eni pa, ko bom zanosila bo dosti kmalu. Ali naj grem najprej  na pregled h ginekologu in se posvetujem z njim? Kako je bilo pri vas?

Hvala za odgovore!

Lep dan vam želim!

clock-img

10.05.2006, 15:44

clock-img

Anonimen

Jaz sem folno začela jemati takrat, ko sva začela delat na user posted image , se pravi da jo jemljem že od januarja letos. Škodit tko al tko ne more, ker so sami vitaminčki. Predno sva se podala v akcijo nisem nič hodila do svoje G, ker ni blo z menoj nič narobe.
Svetujem ti, da se čimmanj sekiraj in veselo na delo!

Lp, jjasna

clock-img

10.05.2006, 15:48

clock-img

pikica123

pencil-img

140

Folno kar prec začni jemat, po pravilih naj bi jo 3 mesece preden zanosiš, sam jst sm jo šele ko sem zanosila,ker prej itak nism vedla.

Lp

clock-img

10.05.2006, 19:22

clock-img

Suana

pencil-img

377

folno kislino začnemo jesti 3 mesece pred zaželjeno nosečnostjo ter prve tri mesece v nosečnosti ,tako da ti jih kar začni papat ,jaz pa upam da boš kmaluuser posted image ..

lp suzana

upanje je življenju naklonjeno in vedno obeta, da bodo naše sanje postale resnične...

clock-img

10.05.2006, 19:25

clock-img

iwa

pencil-img

824

Se čist strinjam z odgovori prej. Midva sva se zdaj aprila začela lotevat user posted image , folno jemljem pa že 3 mesece. G mi je rekla da če ni blo do zdaj nobenih težav, morm na pregled pridt šele ko mi izostane M kaka 2 tedna. Tko da ti kr sproščeno čimveč user posted image in bo!

Lep dan še naprej, iwa

Življenje je lepo!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem