writing-img

Otroška igrišča - Koroška

clock-img

13.07.2005, 19:23

clock-img

Abby

pencil-img

617

Ali ve kdo za kakšno, ki ni pod ključem?
V Dravogradu smo imeli prav fajn igrišče, ki pa so ga te dni zaklenili. :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:
Ne vem, v čem je potem sploh poanta, če ga otročki ne morejo uporabljati. Zdaj torej iščemo novo igrišče. Če ga ne bomo našli, ga bomo pač morali postaviti doma.

clock-img

13.07.2005, 20:04

clock-img

lex

pencil-img

6532

V Vuzenici ni in ne bo nikoli ograje okoli vrtca. Pa še pri kinodvorani je en prijazen dedek naredil nekaj vrtiljakov in gugalnic, ki so za vse. Piši na privat, če te še kaj zanima.
Je pa res, da razumem vrtce zakaj zaklepajo igralne površine - namreč zjutraj je potrebno iti okoli vrtca in pobrati steklenice nekje pa celo igle. mene kar jeza strese ko vidim mularijo okoli vrtca pa ne vem zakaj morajo bit glih tam:grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

clock-img

13.07.2005, 22:54

clock-img

Anonimen

Lah ti povem za Ravne.....če ti kaj koristi. V naši vasi je eno prav fletno malo igrišče.....

clock-img

14.07.2005, 12:44

clock-img

Abby

pencil-img

617

To igrišče v Dravogradu sploh ni pri vrtcu, ampak pri stadionu oz. Traberg centru. Danes je moja hčerka rekla:"Rada imam igrišče, zdaj so ga pa zaprli." Kar pri srcu me je stisnilo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem