writing-img

Otroška kolesa Lj-kje?

clock-img

08.04.2007, 16:59

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Kje imajo največjo izbiro otroških 12 colskih koles?PA kje prodajajo Schwinn kolesa?

Ima kdo kakšen nasvet na kaj naj bomo pozorni pri nakupu?user posted image

LP,
Sibil

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

08.04.2007, 17:05

clock-img

Anonimen

Schwinnova kolesa imajo v Hervisu in v Baby Centru. V Hervisu stane 19.000 sit (tisti rdec, trikolesnik, z ''resicami'' na balanci).

LP

clock-img

08.04.2007, 19:05

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

clock-img

08.04.2007, 19:48

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Schwinova kolesa dobiš tudi pri Bauerju v BTC (za Cityparkom).

clock-img

08.04.2007, 19:53

clock-img

Anonimen

Predvsem morate imeti pri nakupu otroka s seboj, ga posesti na kolo in se bo takoj videlo, kako se pelje na kakšnem kolsu. Jaz tega na žalost nisme vedela. In je to potem izgledalo tako, da se Tibor npr. na enem podobnem, kot je Schwinov, sploh ni znal peljati (pa smo ga na žalost že kupili), na Eseprii, bolj podobni gorskemu kolsu, pa je izgledalo, kot bi bil rojen na njej. Se je odpeljal iz trgovine in ga naslednji dve leti nismo več dobili dol.user posted image
Tako da to je glavno. Otroka s seboj, ga posaditi na več koles, pa bo gotovo v redu.

clock-img

09.04.2007, 08:02

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Kaj pa zavore, kaj je bolj varno?

Dve na balanci ali ena - ena (sprednja na balanci, zadnja na pedalih)?user posted image

clock-img

09.04.2007, 08:21

clock-img

tinica

pencil-img

501

Mi smo ga v četrtek naročili in v petek so ga nam brezplačno dostavili na dom. Tukaj je link....  http://www.kolo-kolesa-orbitrek.com/id70.html

Lp, Tina

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

09.04.2007, 09:04

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ma19teja

Kaj pa zavore, kaj je bolj varno?

Dve na balanci ali ena - ena (sprednja na balanci, zadnja na pedalih)?user posted image

Meni se zdi, po naših izkušnjah, da sta varnejši obe na balanci, čeprav mnogi trdijo obratno. In to zato, ker v primeru, da se otrok približuje kakšni nevarnosti (npr. cesti ali stopnišču ali če vozi po bregu navzdol in preveč pridobiva na brzini), da avtomatično noge dol. Če ima bremzo na balanci, še vedno lahko zabremza. Pa še pedala lahko prosto naštima v položaj, da lažje spelje.

< Sporočilo je popravil Splišni -- 9.4.2007 9:07:18 >

clock-img

09.04.2007, 12:40

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Splišni, hvala!

Nisem prej opazila, da je ta tema že odprta. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem