writing-img

Otroška posteljnina

clock-img

25.07.2012, 16:03

clock-img

leteča

pencil-img

14

Zdravo!

Kje kupujete otroško posteljnino z raznimi motovi (ninja želve, angry birds,..) seveda dimenzije 140x200? Pa tud jogi rjuhe 120x200 nisem pri nas zasledila. No če sem že kje našla zanimivo posteljnino, je bila pa cena zasoljena.
Tak da hvala za vse predlogeuser posted image

clock-img

25.07.2012, 16:18

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Jogi rjuhe s posebnimi motivi najbrž težko dobiš v tej dimenziji, klasične pa seveda povsod, kjer imaš malo več izbire posteljnine.
Prevleka za odejo domenzije 140x200 pa je povsem klasična, dobiš pa otroške motive v jysk, nama (vem za škofjo loko), merkur... ali pa kar v gugla vtipkaš otroška posteljnina140x200, pa dobiš spletne nakupe.

clock-img

25.07.2012, 20:04

clock-img

Anonimen

Tudi Lidel in Hofer imata dostikrat prav lušne otroške posteljnine ... seveda v dimeziji 140x200cm, ki je čisto standardna za enojne postelje ... jogi rjuho pa pač enobarvno za zraven kupiš.

clock-img

25.07.2012, 20:14

clock-img

leteča

pencil-img

14

Ja seveda jogi rjuho itak enobarno, sam danes pri nas v Ce nisem zasledila te dimenzije, pa sem kr dost trg pregledala. No pol se mi pa ni več dal skakat okrog. Si je pa moj sine zamislu da hoče v zeleni kombinaciji, ker je pač takšno dobil novo sobo.
Bo pa verjetn padla kr ikea varjanta, imajo prav luštne v zeleni kombinaciji in je stvar rešena.
Ko bo pa še kje kaka akcija, bomo pa nabavl.

clock-img

25.07.2012, 20:40

clock-img

Anonimen

Samo v Ikei imajo dimenzijo 200x150cm pa poušter je druge dimenzije ... bolj kvadrataste.

clock-img

25.07.2012, 20:52

clock-img

leteča

pencil-img

14

Maš prav ja, no tak da to odpade. Bom še mal po e-bayu prečekirala, če ima pa katera kakšen link, bom pa veselauser posted image

clock-img

25.07.2012, 21:45

clock-img

susica

pencil-img

281

kar nekaj otroških motivov in risanih junakov na posteljnini ima yisk :)

clock-img

18.10.2012, 14:46

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: leteča

Zdravo!

Kje kupujete otroško posteljnino z raznimi motovi (ninja želve, angry birds,..) seveda dimenzije 140x200? Pa tud jogi rjuhe 120x200 nisem pri nas zasledila. No če sem že kje našla zanimivo posteljnino, je bila pa cena zasoljena.
Tak da hvala za vse predlogeuser posted image

Pri Nextu sem videla angry Birds. Pa poštnino imaš brezplačno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem