writing-img

Otroška soba - moder laminat-> kakšno pohištvo, stene

clock-img

01.10.2007, 08:19

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Živijo,

potrebujem predloge glede otroške sobe. Na tleh imamo moder laminat in ker bomo dali sobo delati privatniku po naročilu, imamo morje možnosti za barvne kombinacije pohištva. Kakšna barva pride v poštev, poleg naravne? Radi bi imeli malo pestro vse skupaj, samo se boljim, da ne bo potem vse preveč načičkano. user posted image

Kakšne barve stene pa bi prišle v poštev? Sicer bo zelo malo stene vidne, ker je soba v mansardi.

Je pa soba za punčko in fantka (samo za info). user posted image

Pozdravček,
tiniga

clock-img

01.10.2007, 08:20

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Modra je lepa z belo, rumeno, oranžno, svetlo zeleno,...tudi rdečo.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

01.10.2007, 08:23

clock-img

aluš

pencil-img

704

Jaz bi dala natur svetlo (javor, bukev), v kombinaciji z modro )npr. vsaka druga ličnica od predala, kljukice - odvisno od načrta, kakšne so omare, v glavnem bi mal z modro pokombinirala). Stene pa mislim, da bi pustila bele (sploh če je mansarda in se jih bolj malo vidi. Če pa je laminat precej temno moder, bi pa mogoče kombinirala pohištvo poleg modre s še eno živo barvo (recimo rdečo ali rumeno), da  bi bilo malo bolj živahno.

clock-img

01.10.2007, 08:59

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Kaj pa vem. enostavno si ne morem zamisliti modrega laminatauser posted image Sploh ker bi se jaz modre v otroških sobah izogibala, ker je takšna pasivna barva. Sem bolj za sončne, tako da bi 'učinek modrega laminata' 100% hotela popravit s kakšno rumeno steno. ampak se potem zaguzi pri pohištvu. Mah zato je bolje, da daš kakšna nevtralna tla, da lahko bolj eksperimenitaš s stenami in pohištvom. Definitivno bi z rumeno nekak stvar popravila. Potem bi dodala verjetno (pravim verjetno, ker še vedno ne vem, kako zgleda modri laminatuser posted image ) zeleno pohištvo. Svetlo zeleno. Veselo.

clock-img

01.10.2007, 08:59

clock-img

pupika

pencil-img

2132

Tudi mi imamo moder laminat v otroški, pa imamo stene pobarvane pol z nežno rumeno, druga polovica pa z nežno plavo, omare pa so plave, tako da imamo najlepšo otroško v celi hiši.

clock-img

01.10.2007, 09:17

clock-img

Anonimen

Jaz vem kako zgleda modr laminat, ker ga ima kolegica. Je kar dost zamolkla barva, tako da jaz bi jo mal poživila. Meni osebno ful lepa kombinacija je modro-rdeča. Tak da bi dala omare kkšn svetel javor v kombinaciji z rdečo in modro.
Če je pa to premočno, pa stene nežno rumene. Omare javor z rumeno.

clock-img

01.10.2007, 09:18

clock-img

Sonrisa

pencil-img

604

Punce, hvala za predloge. user posted image

L_p, laminat je pa svetlo moder, v bistvu ima ime modri javor. Če ti to kaj pomaga.user posted image  Midva sva oba mahnjena na modro barvo in ko sva zagledala takšen laminat, sva ga hotela kar povsod dat. No, na srečo sva se odločila samo za otroško sobo. user posted image

Pupika, si mi kar voljo dala, ko sem prebrala, da imate tudi vi moder laminat. O sobici pa ne dvomim, da je najlepša. user posted image

Še enkrat hvala vsem. user posted image

clock-img

01.10.2007, 09:52

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

Kaj pa vem. enostavno si ne morem zamisliti modrega laminatauser posted image Sploh ker bi se jaz modre v otroških sobah izogibala, ker je takšna pasivna barva. Sem bolj za sončne, tako da bi 'učinek modrega laminata' 100% hotela popravit s kakšno rumeno steno. ampak se potem zaguzi pri pohištvu. Mah zato je bolje, da daš kakšna nevtralna tla, da lahko bolj eksperimenitaš s stenami in pohištvom. Definitivno bi z rumeno nekak stvar popravila. Potem bi dodala verjetno (pravim verjetno, ker še vedno ne vem, kako zgleda modri laminatuser posted image ) zeleno pohištvo. Svetlo zeleno. Veselo.

Ja, se zelo strinjam s temle.

clock-img

01.10.2007, 14:17

clock-img

Skaana

pencil-img

1140

V moji stari otroški sem pred leti vrgla ven topli pod in deske, ki so bile pod njim, prebarvala modro. Pohištvo pa imam bordo rdeče kombinirano z javorjem. Stene so bele, kjer ni otroških risbic user posted image . Meni je še zdaj lepo.

Mami, kdaj bo spet včasih?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem