writing-img

Otroška soba barve sten

clock-img

18.11.2009, 22:13

clock-img

petra10

pencil-img

13

Naročili smo otroško sobo Alples Planet in sicer v roza zeleni kombinaciji, vendar sedaj ne vem oziroma nimam ideje v kakšne barve naj pobelimo sobo. Prosim za predloge!

clock-img

18.11.2009, 22:25

clock-img

čmrgelj

pencil-img

342

Lahko poskusiš vsako steno druge barve eno roza drugo zeleno,
ali pa poiščeš eno ki gre k obema meni bi sicer ostrezal na tvojo kombinacijo oranžna v mogoče v bol pasetelni barvi, če so pa omare pastelne pa bolj živahno

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

clock-img

19.11.2009, 08:50

clock-img

piko12

pencil-img

636

Jaz bi kakšno bež oz kremno, ostalo se mi zdi, da bi se teplo z eno ali drugo. Jaz sem hotle naročit isto kombinacijo, ampak sem pol vzela rumeno in mali ima zelene stene, punca pa bo imela vijolčaste.

clock-img

21.11.2009, 13:58

clock-img

risančki

pencil-img

19

Po moje bi bila najbolj primerna kremna barva (čisto svetel odtenek).

clock-img

22.11.2009, 00:31

clock-img

Anonimen

Ciklam ali pa temno zelena barva ... 

clock-img

22.11.2009, 01:19

clock-img

sanja nk.

pencil-img

1001

jaz bi dala kar zeleno roza steno...misim stene, tako po delih pobarvano, ali pa kakšno kremno, naprimer bež, rumena, zelena...

clock-img

27.11.2009, 23:16

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

mi mamo samo zelen planet in jupol junior vijolično. Ravno zaradi vijolične stene, ki mi je bla ful všeč, nisem hotla vzet roza.
mal odvisno, kolk pisano in intenzivno vam paše. sama sem razmišljala tudi o dosti močni roza barvi na eni ali dveh stenah, ostale pa bolj svetle.

clock-img

28.11.2009, 09:31

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

jaz bi dala eno ali dve steni raje v malina / ****sija barvi kot roza. mi je lepša. pa recimo tiste lepilne tapete ki se dajo večkrat nalimat čez - majo razne motive. mi imamo take lepe kroge, prav cute zgledajo.

clock-img

01.12.2009, 09:33

clock-img

petra10

pencil-img

13

Hvala za predloge, smo že pobarvali in sicer na nežno zeleno. Zgleda ok, moram počakt, da še pohištvo zmontirajo pol bom pa vidla, če sem se pravilno odločila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem