cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otroška sobica

clock-img

10.07.2007, 21:01

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

Pozdravljene,

ubadam se z mislimi kako naj prepleskamo otroško sobico.
Kakšni so kaj vaši predlogi? Ali hoče kdo objavit kakšno slikco svoje otroške?

Pozdrav!

< Sporočilo je popravil Sibil RR -- 11.7.2007 23:19:07 >

clock-img

10.07.2007, 21:23

clock-img

živa

pencil-img

2366

Midva sva stene prepleskala s pastelno rumeno, strop pa je ostal bel (je pa mansardna soba). V višini, kjer se začne naklon, sva nalepila trak z medvedkom Pujem, nad trakom pa različne nalepke, tudi v zvezi s Pujem. Pohištvo (posteljica in previjalna s predali) je belo, notranjo stran vrat pa sva tudi prepleskala v belo barvo (zunaj so temno rjava, bljak). Ta sobica je najlepša v našem stanovanju (ki je obupno, komaj čakam na renovacijo). 

Lp,

živa

clock-img

11.07.2007, 12:59

clock-img

ALJA75

pencil-img

305

Hvala za odgovor živa.

Tudi sama sem danes že iskala ta trak za steno, pa so imeli samo nalepke, take malo večje. Tudi moje pohištvo je bele barve, tako, da verjamem, da je vaša kombinacija taprava. Imaš kakšno slikco?
Pozdrav!

clock-img

11.07.2007, 13:11

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Hej!

Jaz sobe še nimam dokončane... Strop imava moder, stene pa bele. Sem pa kupila obrobo z Nodijem (v BC, imajo jih pa tudi v Baumaxu, Bauhausu,...), pa enkrat mu bom še narisala like iz Nodija (al pa bom kar penaste kupila in jih nalepila).

LP Tina

clock-img

11.07.2007, 13:15

clock-img

Anonimen

moji imata eno steno roza eno zeleno dve beli, stro bel. prvotno je blo mišljeno da bo ena bela stena še porisana ampak verjetno ne bo, imata pa po stenah otroške slike.

no pa še slike...zdej je še mal več slik po stenah, tisa ima diplome od plavanja pa mija tut pa tko...kle so še bl prazne stene

TISINA SOBA
user posted image
Neke stare omare sem oblekla v blago - čupovc user posted image Ni še narejeno do konca!
user posted image
user posted image

MIJINA SOBA
user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem