writing-img

Otroška sobica

clock-img

11.07.2008, 18:48

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Kakšno imate oz.bi imela za vaše otroke?Mi imamo Mavrico,smo zadovoljni,tudi s kvalitetouser posted image Sploh pa zdaj,ko so dobili nove barve zraven in so podobne tistim ki jih ima Mali princ.Sicer mi je m.princ med najlepšimi samo finančno mi ne ugajauser posted image user posted image Če imate kake slikce za nalimat,nič narobeuser posted image ...

kaj vse me dandanes čudi...

clock-img

11.07.2008, 21:42

clock-img

jooly

pencil-img

932

Mi imamo tole in sem ful zadovoljna. Kvalitetno, ugodno, enostavna in hitra montaža...user posted image  Sam marsikomu Ikea pač ni dovolj fensi user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

11.07.2008, 21:46

clock-img

Anonimen

Otroška sobica naše bodoče bebice je trenutno še pisarna, samo sem se odločila, da jo v naslednjem mesecu spremenim v mali raj za bebiko ... pohištvo imam že izbrano ( link ) in ga grem v kratkem iskat ... sedaj se pa ukvarjam predvsem s tem, kako bom poslikala stene sobice ... mislim, da bodo 3 bele, ena pa bo rumena in nanjo bom naslikala veliko drevo, podenj pa bom na steno pritrdila take zaobljene letvice, da bo izgledalo kot plot ... upam, da se bom spomnila, ko bo končana in prilepila kako slikico sem gor ;)

< Sporočilo je popravil shorty -- 12.7.2008 18:01:31 >

clock-img

11.07.2008, 22:02

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Ooo..sem že mislila,da nobena nima otrokuser posted image !Midva imava z ikeje samo stole in kuhinjske reči,pa nekaj z wc in podobno,pohištva pa ne.Zakaj pa ne če je ugodno in vzdržljivouser posted image

clock-img

11.07.2008, 22:37

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Tudi pri nas se ravno ukvarjamo s tem.

Za začetek smo dobili predračun mizarja za 2800 € user posted image , tako da se je Mali Princ ob tem zdel kot neke 'poceni treske'.user posted image
Moram reči, da mi je Mali Princ zelo všeč, zlasti omara z drsnimi vrati, ki jih Mavrica sicer nima.
Drugače pa ima Mavrica meni osebno zelo lepe barve, odlična vodila za predale, lep dizajn..mogoče se pri M. Princu najde kake detajle, ki so bolj fensi, če je pač človeku to kaj važno..
Kar se cene tiče, je pa Mavrica res super ugodna.
Se še odločamo, kaj bomo vzeli..ker imamo zelo poseben prostor, nam bo moral mizar nekatere elemente malo prirediti..
 Kakšne pa imate barve? Lp

clock-img

11.07.2008, 23:03

clock-img

Lianna

pencil-img

1694

clock-img

12.07.2008, 00:37

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Še od mene malo:link 
KLIKNINajdejo se prav fini sestavi pohištva...Lianna, se strinjam, da je tisto, kar ti je všeč, kar malo drago glede na to, da bi to v bistvu uporabljala kratek čas..mogoče kake 3 leta..potem pa bi že spet morala kupiti večjo sobico..Meni osebno je zelo všeč tudi Lip Bled, program Maestral v modri barvi, iz masivnega lesa, izgleda tako malo starinsko, domače, skandinavsko..linkJe pa tudi kar dragouser posted image

< Sporočilo je popravil shorty -- 12.7.2008 18:05:03 >

clock-img

12.07.2008, 00:39

clock-img

Annny

pencil-img

4837

clock-img

12.07.2008, 07:02

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Meni so pa njihove sobe fantastične:

http://www.izi-mobili.si/ponudba.html

clock-img

12.07.2008, 08:48

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Za ideje vtipkajte v google "dječja soba". Se najde nekaj podobnih sestavov, kot sta MP in Mavrica, pa Alples ima tudi en mladinski program.

no, mi smo bubiju kupili posteljo iz programa Domino (dobi se v Lesnini), ker je bila ravno prava barvna kombinacija, da je pasala k obstoječemu pohištvu (osnova bukev, "naši" programi pa imajo vsi svetel les)

DOMINO

Nimajo ne vem kako velike izbire elementov, bolj osnovne, lahko pa rečem, da je sama postelja kvalitetna in lepo izdelana. Iveral je debelejši kot pri MP recimo. Cenovno pa so tudi kar ugodni.  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

12.07.2008, 09:43

clock-img

Annny

pencil-img

4837

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Kakšne so pa kaj cene?

clock-img

12.07.2008, 10:59

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Za našo punco mamo vse barve pohištva iz programa mavrice,vsak del druga barva,za našega fanta pa bomo imeli v modro zeleni kombinaciji.

clock-img

12.07.2008, 11:53

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Mi smo naši kupimi Malega princa. Ta prvo leto samo omare, ker posteljica (Alples) in previjalna(Izimobili) sta od drugih firm. Ko je bil čas za veliko posteljo, smo kupili še to. Če bi kupovali vse od enkrat, bi bilo fajn drago.

Slikce so pa TUKAJ

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

13.07.2008, 19:40

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: Annny

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Kakšne so pa kaj cene?

ti ne bi znala povedati. Bomo pa klamu morali tudi mi opremiti sobico in se bom sigurno pozanimala.

clock-img

13.07.2008, 21:35

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Če bi kupovali vse od enkrat, bi bilo fajn drago.

clock-img

13.07.2008, 21:36

clock-img

nanč

pencil-img

1131

Joj me jezi to citiranjeuser posted image

clock-img

14.07.2008, 08:00

clock-img

onina

pencil-img

336

http://baby-portal.tronportal.si/PortalSLO/DesktopDefault.aspx?tabindex=3&tabid=949

Ne znam narediti link aktivnega, vendar imaše tu kar nekaj sobic (BC je imel enkrat nagradno igro).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem