Mi imamo tole in sem ful zadovoljna. Kvalitetno, ugodno, enostavna in hitra montaža...
Sam marsikomu Ikea pač ni dovolj fensi
Otroška sobica naše bodoče bebice je trenutno še pisarna, samo sem se odločila, da jo v naslednjem mesecu spremenim v mali raj za bebiko ... pohištvo imam že izbrano ( link ) in ga grem v kratkem iskat ... sedaj se pa ukvarjam predvsem s tem, kako bom poslikala stene sobice ... mislim, da bodo 3 bele, ena pa bo rumena in nanjo bom naslikala veliko drevo, podenj pa bom na steno pritrdila take zaobljene letvice, da bo izgledalo kot plot ... upam, da se bom spomnila, ko bo končana in prilepila kako slikico sem gor ;)
< Sporočilo je popravil shorty -- 12.7.2008 18:01:31 >
Ooo..sem že mislila,da nobena nima otrok
!Midva imava z ikeje samo stole in kuhinjske reči,pa nekaj z wc in podobno,pohištva pa ne.Zakaj pa ne če je ugodno in vzdržljivo

, tako da se je Mali Princ ob tem zdel kot neke 'poceni treske'.
Moram reči, da mi je Mali Princ zelo všeč, zlasti omara z drsnimi vrati, ki jih Mavrica sicer nima.
Drugače pa ima Mavrica meni osebno zelo lepe barve, odlična vodila za predale, lep dizajn..mogoče se pri M. Princu najde kake detajle, ki so bolj fensi, če je pač človeku to kaj važno..
Kar se cene tiče, je pa Mavrica res super ugodna.
Se še odločamo, kaj bomo vzeli..ker imamo zelo poseben prostor, nam bo moral mizar nekatere elemente malo prirediti..
Kakšne pa imate barve? Lp
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!