writing-img

Otroške luči za sobo

clock-img

27.09.2011, 08:12

clock-img

pajkica

pencil-img

278

Gledam otroške luči za sobo naših dveh fantov. V Ikei so zelo skromni z izbiro, na tej spletni strani sem našla pa res luštne.
http://www.elektro-okrogelnik.si/otroska.html

Ima katera kaj izkušenj z njimi. Predvsem mi je všeč tista v drugi vrsti, JUMBO, pa se bojim, da bo oddajala preslabo svetlobo, ker luč sveti navzgor.

Vesela bom kake izkušnje iz prve roke.

clock-img

28.09.2011, 08:23

clock-img

Julija08

pencil-img

1299

joj, res so ful lepe lučke, tudi jaz bom potrebovala nekaj za našega škratka v kratkem...

tudi meni je všeč ta avionček in mislim, da res ni uredu, ker sveti navzgor, tko da mislim, da tisti avion zastira svetlobo.

clock-img

28.09.2011, 09:24

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Svetloba navzgor ni nič problematična, le luč oz. žarnica mora imeti dovolj moči (W). Če bo to glavno svetilo, je 1x60W, usmerjeno v strop, pač premalo po mojem mnenju. Mi imamo stropno luč, podobno usmerjeno navzgor, vendar je 4 x 60W, poleg tega pa ima še stensko luč, kjer je sta dve opciji - lahko prižge le polovičko (40W) ali oba dela (40W + 60W). 

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

28.09.2011, 20:24

clock-img

m_o_i

pencil-img

3646

evo, ravno vceraj smo kupovali luci za komplet stanovanje.

takole: letala, medvedke, pajacke in podobno mu bomo narisali al pa igrace kupli-ena in edina funkcija luci pa je-moje skromno mnenje-da daje svetlobo.
posledicno ima/bo imel navadno plafonjerko z dvema zarnicama user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

clock-img

28.09.2011, 22:03

clock-img

Anonimen

Naša ima v sobi natanko ti dve plafonieri v obliki sončka (bol na dnu tega linka), potem pri postelji pa še tisto roza ikeino rožico in je prav kjut user posted image

clock-img

30.09.2011, 17:54

clock-img

st1nina

pencil-img

32

Uaaaaauuuuu. Kakšne luštne lučke. Mi imamo v otroški sobi luč takšno, kot v večjem delu stanovanja, velike okrogle, bele krogle.
Pri dveh letih, al pa malo kasneje, bomo kupili otroško sobo in takrat zamenjali luč. Super, je tale link, si ga bom shranila za kasneje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem