writing-img

Otroške trgovine

clock-img

07.12.2009, 18:22

clock-img

mayble

pencil-img

67

Zanima me kje v LJ so kake večje otroške trgovine - vem da je velik Babycenter v BTC-ju, drugih pa nisem zasledila tam blizu. Imam pa za nabavit postljico, banjo pa še kake malenkosti.
Hvala za pomoč!!!

clock-img

07.12.2009, 18:26

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

leclerc

Mama štirih deklic in 5ra

clock-img

08.12.2009, 08:00

clock-img

mamicaTaja

pencil-img

135

pikapolonica na rudniku, v šiški je turbo limač, pa mislim da je tudi v btc nekaj trgovin z otroško opremo

clock-img

08.12.2009, 08:08

clock-img

lenca1

pencil-img

423

IZVIRNO SPOROČILO: mamicaTaja

pikapolonica na rudniku, v šiški je turbo limač, pa mislim da je tudi v btc nekaj trgovin z otroško opremo

Turbo Limač v Šiški so zaprli (vsaj tega, ki je bil v Mercator centru). Edini Turbo limač, ki je v Lj. je na Rudniku v Supernovi (sedaj se trgovina imenuje Turbo malček). Drugače imaš baby center tudi na Rudniku, zraven Pikapolonico, E.Leclerc, pa tudi Rutar ima otroški oddelek.

clock-img

08.12.2009, 09:09

clock-img

bušika2010

pencil-img

91

Pa Mothercare imas v BTCju za Cityparkom, tud kr nekaj robe, pa cotik.

Drugače pa je na Rudniku in Šiški tud dobro založen Baby Center

clock-img

09.12.2009, 12:48

clock-img

legenda_m

pencil-img

498

sm že slišala za tale mothercare, kaj pa majo tam, sam cunce al še kej

clock-img

09.12.2009, 14:19

clock-img

bušika2010

pencil-img

91

Hej,
imajo cotike, vozicke, prenosne posteljice, stajice, pohištvo, igrače, oblačila za nosečnice, vse v glavnem.

clock-img

09.12.2009, 14:32

clock-img

legenda_m

pencil-img

498

že tečem user posted image , mislm po pamet, k bom tm si bom mal pogledala ane. čaučk

clock-img

09.12.2009, 15:18

clock-img

livia

pencil-img

2395

Še Buši v btcju ste pozabile.

clock-img

09.12.2009, 18:32

clock-img

Najki

pencil-img

1593

Ne pozabi na bolho in podarimo.si, se veliko stvari zelo ugodno dobi tam tudi zelo novih npr. stolcek za futranje, kengurujcke, poganjalcke, posteljice, stajice, igralne podloge, vozicke seveda. Vsake toliko poglej, dobis kaksno svezo in zelo poceni ponudbo, se veliko prispara.

Banjo sem pa jaz najvecjo nasla samo v baby centru, ostale so pa vse glih po velikosti, dobis veliko tega tudi v leclercu pa intersparu ipd.

clock-img

11.02.2010, 16:38

clock-img

zmajcica14

pencil-img

27

mothercare je svinjsko drag! ful so navil cene. men se res ne zdi nič posebnega.
ko sem 2 leti nazaj bila v londonu, sem pa skoraj pokupila pol trgovine (cene na njihovi spletni strani še vedno ful ugodne). res škoda. sem se ful veselila.

clock-img

21.06.2011, 16:53

clock-img

Marjetica12

pencil-img

4

Pred kratkim sem zasledila novo otroško trgovino v Btc- ju v hali A v kleti. Imenuje se ORCHESTRA. Imajo zelo veliko ponudbo za otroke stare od 0- 14 let. Mislim, da imajo sedaj 30 % popust na vse. Imajo zelo lepe stvari in predvsem barvaste. Se splača pogledat. Zelo priporočam.   user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.07.2011, 15:17

clock-img

Tinkara11

pencil-img

1

Res se splača stopiti v to trgovino, vse je zelo kvalitetno in tudi lepo, pa še osebje v njej je zelo prijazno , kar ne najdete ravno v vsaki trgovini. PREVERITE PA SAMI, res imajo 30 % popust.user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem