writing-img

Otroške uggice

clock-img

18.10.2011, 11:28

clock-img

inja2

pencil-img

600

Zanima me, če kdo ve kje bi se še dalo dobiti otroške uggice, namreč nikjer več jih ne dobim.
Gledala sem jih na next-u pa nimajo več številk za našo (25), v H&M jih v Lj. tudi včeraj nisem videla oz. so imeli samo še pra kosov manjših številk.

Joj sem jezna sama nase k vedno čakam zadnji trenutek.

Kakršna koli info dobrodošla.

lp,

inja

clock-img

18.10.2011, 11:50

clock-img

Jantar

pencil-img

170

Jaz sem jih naročila preko neta pri La redoute,naj bi jih glih ta teden dobila,...cena je bla 13,50€ za otroke in 17,50 za odrasle....user posted image

clock-img

18.10.2011, 11:56

clock-img

inja2

pencil-img

600

Koliko časa pa že čakaš nanje?

clock-img

18.10.2011, 11:58

clock-img

pety78

pencil-img

6109

IZVIRNO SPOROČILO: Jantar

Jaz sem jih naročila preko neta pri La redoute,naj bi jih glih ta teden dobila,...cena je bla 13,50€ za otroke in 17,50 za odrasle....user posted image

S kod pa pridejo? Predvidevam, da niso original...

clock-img

18.10.2011, 12:05

clock-img

pety78

pencil-img

6109

Uuu, našla sem jih. user posted image
Otroški so ful fletni. So pa do številke 39, če kateri pride prav. Jaz imam pa glih 40.  user posted image Bi mela roza...user posted image

clock-img

18.10.2011, 12:05

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Made in China, se ve :)

Ne, samo resno - tele fake uggice niso ravno idelana otroška obutev. Otroci tekajo, skačejo, hopsajo, tekmujejo, kolesarijo ---> dejansko potrebujejo čevelj, ki nudi vsej nekaj opore, no....
Mogoče za en fancy sprehodek po ravnem in po pločniku, v suhem jesenskem vremenu, to pa je to.

clock-img

18.10.2011, 12:08

clock-img

Jantar

pencil-img

170

IZVIRNO SPOROČILO: inja2

Koliko časa pa že čakaš nanje?

Dobava je cca 10 dni,od mojega naročila je sedaj minilo dober teden.....user posted image

clock-img

18.10.2011, 12:10

clock-img

Jantar

pencil-img

170

IZVIRNO SPOROČILO: Tutan

Made in China, se ve :)

Ne, samo resno - tele fake uggice niso ravno idelana otroška obutev. Otroci tekajo, skačejo, hopsajo, tekmujejo, kolesarijo ---> dejansko potrebujejo čevelj, ki nudi vsej nekaj opore, no....
Mogoče za en fancy sprehodek po ravnem in po pločniku, v suhem jesenskem vremenu, to pa je to.

No sej jaz sem jih za zadnji del tvojega posta naročila,...bolj za "šminko",pa za tkole za v trgovino,kak obisk in podobno,.....za vse ostale vragolije ma ornk čevlje in temu primerna je bila tudi cena....

clock-img

18.10.2011, 12:11

clock-img

Jantar

pencil-img

170

Žal niso original user posted image ,ker 200€ za 2-letnico ne dam,....mi je preveč.....user posted image

clock-img

18.10.2011, 13:01

clock-img

Medea10

pencil-img

1021

Jaz sem jih naročila za sebe in za tamalo pri tej firmi...
Ko sem jih tamali (18 mes) obula, ni znala hodit v njih, je bolj drsala v njih, ful je trd podplat, je tisti iz H&M mehkejši (smo hodili včeraj spet iskat uggice za tamalo) pa v živo tud ne zgledajo čist tak kot tam na sliki, v živo se vidi, da to ni niti najmanj kvalitetna roba (saj za 13,50€ tud ne more bit). Zase sem naročila eno št. manjše, kot jo imam sicer in so mi plesali okrog noge user posted image
Sem jih naslednji dan kar nazaj poslala. NIKOLI več ne kupujem pri njih, raje kupim orginal kot pa ta klump user posted image

clock-img

18.10.2011, 13:57

clock-img

mini86

pencil-img

6050

če kero zanima js prodajam hm uggice nerabljene sive in pa rjave barve 22/23 št
več na zs

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

22.10.2011, 09:58

clock-img

malaMravljica

pencil-img

4314

Meni osebno Ugg skorencki sploh niso za male otroke,za ponaredke ne vem, ampak tudi original mi deluje pretrdo. Sem jih hotle kupit malemu, da bova partener look imela, sem jim imela ze 10x v roki in sem jih vrnila, ker si nisem mogla mislit, da bi mali v tistem lepo hodil.

clock-img

22.10.2011, 13:57

clock-img

mini86

pencil-img

6050

eni imajo res pošvedrane..ne samo otroci ampak tudi večji..

moj ima visoko nart in mu jih ne spravim gor

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem