writing-img

Otroški čevlji - sandali

clock-img

09.05.2008, 13:05

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Zdravo! 

Jest pa resno razmišljam o bližnji nabavi (mogoče danes ali pa jutri) o sandalih oz. bolj odprtih čevljih za mojo 15 mesečno bejbo. Prejle sem ji dala superge dol in je imela noro mokre nogice.

Kaj mislite, da bi nabavla take sandalce, ki so sam zgoraj malo odprti - primer [/link]
[link=http://www.childrensrack.com/prboma.html] 
  št. KIR2148670

, al take, da so povsod malo odprti user posted image ? Te druge bomo v vsakem primeru itak rabili zelo kmalu, za te prve pa mislim, da bi samo zdele za kratek čas prišli v poštev, potem bodo pa tudi ti prevroči. Dvojnih ne mislim kupovat. A mislite, da so ti drugi še "premrzli" z nogavičkami? Jest jih u bistvu že nosim user posted image !

Tiste, ki imate že malo več izkušenj, prosim na dan z besedo!

Hvala, pa lep sonček vikend vam želim!

< Sporočilo je popravil ribicau -- 9.5.2008 13:06:28 >

clock-img

09.05.2008, 13:10

clock-img

vesna.com

pencil-img

654

Pri nas so lahko tudi čisto zaprte,sam da so noter cele usnjene pa je OK.Tiste s prve slike so za nas lahko tudi čisto odprte,pa majo čist mokre noge.Tko da jaz sem bolj za druge,pa magari za zdaj še z nogavičkami.

clock-img

09.05.2008, 13:14

clock-img

aluš

pencil-img

704

Od teh dveh definitivno ta druge, morajo po moje bit prav super. Ta prve mi pa bolj plastično izgledajo. Če ti je pa model všeč, ima na podoben način Fisher price sandalce naredjene. Mi smo jih kupovali do letos (3 leta), sedaj nimajo več številke. So poceni, pa noga ni potna v  njih. Tudi tukaj gor jih je kar veliko žensk pohvalilo.

clock-img

09.05.2008, 13:15

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

Ej, ne, sej nabavli bomo usnjene, drugih itak ne nabavljam....sorry sem premalo napisala, ampak sem slikce pač dala samo zaradi vizualne predstave, kolk mislim odprte user posted image

clock-img

09.05.2008, 13:16

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

joj, vidim, da sem že dve zavedla, sorry

clock-img

09.05.2008, 13:38

clock-img

binica

pencil-img

512

Kako pa kaj Cicibanovi letos izgledajo?
Morem it malo v nabavo tudi jaz.... samo kaj, ko moja mala hoče samo superge nosit!

clock-img

09.05.2008, 15:45

clock-img

3T

pencil-img

260

IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

user posted image  

Kako luštni so, če ni skrivnost, kje pa jih prodajajo?

Hvala in lp

clock-img

09.05.2008, 17:43

clock-img

natasar

pencil-img

92

Jaz bi kar te druge kupila oziroma bom kupila - Superfitove (kupujem izključno te, ker se v vseh ostalih hčerki noga zelo poti, v teh pa najmanj). Jaz sem vedno dvojne kupovala, sedaj pa bom kar na sandale prešaltala. Trenutno ima še superge, v katerih bo kmalu prevroče.

clock-img

09.05.2008, 22:11

clock-img

3T

pencil-img

260

Povejte mi prosim kje kupujete Superfit-ke?

clock-img

09.05.2008, 23:28

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Povej mi prosim,kje lahko kupim te sandalice,so mi ful všeč.Mislim te ta druge!!!hvala

clock-img

10.05.2008, 02:18

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Pri cicibanu imajo za punčke full lepe balerinke.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

10.05.2008, 02:19

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

IZVIRNO SPOROČILO: 3T

Humanic,Schtefnkoning

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

11.05.2008, 20:04

clock-img

rainbow

pencil-img

2869

Jaz se še nisem mogla odločit za čiste sandale in sem jima kupila polsandale, ta ta manjšo od Superfit, super lepi so mi, ta velika pa sije zbrala od Cicibana. je hotela najprej balerinke, pa se mi niso zdele preveč udobne. Smo jo k sreči pregovoriliuser posted image
tak da sandali me še čakajo. Rs pa je, da nimata superg, tako da vsaj za preobut je treba imet.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

clock-img

11.05.2008, 23:14

clock-img

andie

pencil-img

427

Schtefnkoning

HIHIHIuser posted image

clock-img

12.05.2008, 10:03

clock-img

onina

pencil-img

336

Mi smo kupili od Cicibana na pol odprte, pa so usnjeni, pa se mu vseeno noga ful poti...pa karkoli mu damo gor, se mu noga poti...

clock-img

12.05.2008, 10:38

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz mu kupim Geoxove. Prstki so zaprti, da si jih med tekom ali kolesarjenjem ne poškoduje. Zadaj, ob straneh in na nartu pa so odprti.

clock-img

12.05.2008, 11:54

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

kupi take, da bodo nad prsti malo zaprti, da ne bo s palci podrsavala ob asfalt in imela skoz oguljene.

Drugače, pa mi prisegamo na krokse. Vsestranski. Udobni za hojo zunaj, po stanovanju v vodi. Smo lansko leto , ko je bil star leto in pol na dopustu samo krokse vlačili in prav tako doma. LEtos pa itak.

Naša 9 - mesečnica jih je tudi že dobila za poletje.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

13.05.2008, 12:49

clock-img

emili

pencil-img

72

poglejte tudi malo na novo spletno stran www.malamasa.si

clock-img

13.05.2008, 12:54

clock-img

ribicau

pencil-img

1613

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

IZVIRNO SPOROČILO: 3T

Humanic,Schtefnkoning

Mass, Deichman (Qlandia - Kranj) - sem jih vidla za punčke, za fantke ne vem, če jih imajo!

U glavnem, mi smo potem te Superfitke kupil v petek v Kranju v Massu, ble so pa 40 eur. So pa olivno zelene, ker roza barva mi bo ravno iz ušes pogledala!

Imel so jih tud v Cokli v Kranju, samo ni blo številke 22, ble pa so v Cokli ravno take, kot na slikci zgoraj. Roza, z rožicami oz. metuljčki na paščkih!

clock-img

15.05.2008, 21:19

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja hčerka ima kombinacijo obeh, se pravi bolj odprte. Nosi jih pa že od 1.maja.
Aja, so pa cicibanove.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem