writing-img

Otroški škorenjčki za zimo...

clock-img

19.12.2006, 10:46

clock-img

ery

pencil-img

1675

...kje kupiti? namreč kupujem cicibanove čeveljčke, pa sedaj ravno ne bi spet dala 11000sit za škorenjčke, ker sem ravno nekja časa nazaj kupila jesenske tople čevlje.
A so kje kaj cenejši?

Hvala za predloge in lep dan še naprej! user posted image

clock-img

19.12.2006, 10:49

clock-img

Anonimen

8. januarja se začnejo znižanja, če do takrat lahko počakaš.

clock-img

19.12.2006, 10:59

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

v Massu  imajo že zdaj znižanje in sem Juliji kupila fletne škorenjčke za 6000.

clock-img

19.12.2006, 12:46

clock-img

srki

pencil-img

9222

V Alpini imajo tudi lušne, mi jih je ravno sodelavka pokazala, dala je 6.000 sit.

clock-img

19.12.2006, 15:30

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Tudi mi smo jih kupili že pred časom v Massu in smo zelo zadovoljni z njimi. Samo takrat so bili malo dražji...user posted image user posted image

clock-img

19.12.2006, 19:43

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Katero št pa rabiš ?

Pred kakim mesecem sem v Cicibanu v Ljubljani kupila mali princešeski vel. 20 visoke škrornce. Mislim da so dve trgovine, ki imata Cicibanove. Te so bile za izvoz, res preostlale št če dobiš prave. A mi je vseeno itak jih bo nosla 2 meseca. Mali prerastejo, ali se menja sezone pa smo spet tam. Sam denar- GRAVŽA se mi pa da so pravi čevlji za otroke tako svin. dragi.

No, skibuc smo pa v Hoferju nabavl za 2800sit. Tak da če je že full mrzl damo te gor, drugač pa so za v avto čist v redu škornji. 

Nisem pa res ne za plastik fantastik- ker vem kak je men ko si kupim take (js že potrpim). 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem