writing-img

Otroški dodatek

clock-img

29.05.2007, 09:41

clock-img

Anonimen

Ker še ni bila urejena preživnina, nisem prejemala otroškega dodatka (vlogo sem oddala pravočasno, se pravi 1mesec po otrokovem rojstvu) -> sedaj imamo naslednji teden na sodišču glede preživnine (sva itak sporazumna); potem bom dobila verjetno kako dokazilo, da je določena preživnina?? in ga nesem na CSD - potem mi morajo izplačati otroškega za nazaj ali kako? Ker v končni fazi sem ga vložila pravočasno, v sklepu pa je tudi prišlo, da sem opravilčena do otroškega dodatka od nov06 -> se pravi od otrokovega rojstva. Tole mi trenutno ni najbolj jasno, pa bi želela, če bi mi ena laho razložila.
Zanima me pa tudi, če bom dobila še kakšen dodatek za samohranilstvo? Včasih mislim, da so dobile mamice zraven še okoli 14tisoč, če se ne motim? ker trenutno prejemam samo 200€ starševskega nadomestila in preživnino, kljub temu da je še niso fiksno določili, ampak se je z očetom dalo zmenit?

clock-img

29.05.2007, 09:42

clock-img

Anonimen

Aja, to sem pozabila dodat, na sklepu je pisalo, da je postopek v mirovanju???

clock-img

29.05.2007, 09:46

clock-img

mia-2

pencil-img

397

Postopek je v mirovanju do takrat ko boš prinesla odločbo o preživnini s sodišča na CSD- potem pa ti bodo izplačali vse za nazaj.Za ta dodatek pa jaz ne vem da bi obstajal.Po moje odvisno od tega koliko je preživnina visoka.

clock-img

29.05.2007, 10:13

clock-img

eya

pencil-img

4615

Otrošli dodatek je za 10% višji, če si samohranilka.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

29.05.2007, 11:01

clock-img

Anonimen

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/denarnePomoci.asp

Ja nekaj bi ti še moralo pripadati. Pozanimaj se na CSD.

clock-img

29.05.2007, 11:12

clock-img

Anonimen

Po tem sklepam, da bi mogla dobiti 61€ za enostarševsko družino? Upam.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem