writing-img

Otroški dodatek

clock-img

01.06.2010, 12:01

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Danes sem dobila odločbo, da imam odobren otroški dodatek, pa me zanima, do kdaj oz. do katerega leta je otrok upravičen do njega in kdaj je treba spet dati vlogo, čez eno leto???

clock-img

01.06.2010, 12:18

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Na odločbi ti piuše, do kdaj velja. Dobiš pa dodatek za dobo 1 leta. POnovno oddaš vlogo v mesecu, v katerem ti poteče pravica do dodatka. Npr. ti piše, da dobiš dodatek od 1.5.2010 do 30.4.2011. Torej v aprilu 2011 oddaš novo vlogo.
Po trenutnem zakonu otroku pripada dodatek do 18. leta oz. dokler se šola (mislim, da maksimalno do 26. leta), ampak imajo to namen v kratkem spremeniti in bo dodatek samo do 18. leta.

clock-img

01.06.2010, 13:50

clock-img

divans1

pencil-img

2547

Hvala!!! A to greš potem v knjigarno kupit obrazec in ga izpolniš in oddaš na center za socialno delo?

clock-img

01.06.2010, 14:22

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Hvala!!! A to greš potem v knjigarno kupit obrazec in ga izpolniš in oddaš na center za socialno delo?

Še nikoli nisem šla po nobene obrazce.
Jih sprintaš z neta (jih najdeš na linku, ki ga je prilimala predhodnica), lani pa sem vlogo oddala kar preko E-uprave - s KLIK certifikatom. Zelo udobno.

clock-img

02.06.2010, 17:38

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

ali pa obrazec sprintaš in neseš na csd, kjer lahko še razrešiš kako dilemo pri izpolnjevanju, da ni potem težav...
sicer si pa jaz tudi preračunam, koliko naj bi dobila, da vem, kaj pričakovati v odločbi.

clock-img

05.06.2010, 21:17

clock-img

lananai

pencil-img

3613

Pozor, da od letos naprej ne bo več obveščanja na dom, ko vam otroški dodatek poteče! pa bo država spet nekaj prišparala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem