writing-img

Otroški dodatek + vrtec

clock-img

09.02.2005, 07:39

clock-img

Anonimen

:zmeden: :zmeden: :zmeden:
da ne bom ostala brez otroškega dodatka vas sprašujem kdaj je potrebno vložit vlogo za podaljšanje?
Rodila sem konec aprila 2004.
Vrtec - do kdaj prva vloga, kje jo dobim, ali lahko dam miško v vrtec v sosednjo občino (zaradi vožnje v službo je bolj priročno in verjetno tudi ceneje zaradi večje skupine)
Septembra bo stara 17.mesecev in midva bi jo dala kar v vrtec(zaradi družbe,pa da babice ne obremenjujeva zaradi zdravstvenih težav s hrbtenico,njenih hobijev,psa,...)A je to še prehitro za v vrtec???

l.p. in hvala za odgovore

clock-img

09.02.2005, 07:48

clock-img

india

pencil-img

5342

Za otroške dodatke ti velja odločba 1 leto, na njej pa tako piše,do kdaj. Vložit je treba 1 mesec pred iztekom. Se pravi, če ti velja do konec aprila, jo moraš vložit v začetku aprila, najbolje pa da pokličeš svojega referenta na CSD da ti točno pove. Meni poteče 6.5, pa moram vložiti do 15.4.

Kar se vrtca tiče, mi smo dali hčero v jasli pri 18ih mesecih, pa se je vključila zelo v redu. Vlogo dobiš v vrtcu, ko bo razpis, to pa je če se ne motim, maja meseca.
LP,Miška01:miska:

clock-img

09.02.2005, 08:01

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Vrtec - mi smo našega dali pri 11 - ih mesecih in pol. Vlogo za v vrtec pa smo morali kupiti v knjigarni in jo oddali kar v vrtec. Ponekod jo baje oddajo tudi na občino:zmeden2:

LP, Jasna

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem