writing-img

Otroški dokladi

clock-img

19.10.2005, 22:03

clock-img

Anonimen

Živjo punce! user posted image

Mam eno vprašanje.

Rok imam pred božičem letos. Pa me zanima, kdaj je potrebno oddati vlogo za otroške doklade? A takoj po otrokovem rojstvu? Ali lahko papirje že prej dobiš na CSD-ju ali moraš iti potem šele ponje, ko se rodi?

Povejte mi kako je s temi otroškimi dokladi.

Hvala vsem za odgovore!

clock-img

19.10.2005, 22:05

clock-img

total

pencil-img

4453

Po rojstvu to urejaš,saj mislim sem že pozablauser posted image

clock-img

19.10.2005, 22:06

clock-img

Anonimen

Za doklade ureješ po rojstvu, ker potrebuješ od otroka EMŠO in davčno številko.

clock-img

19.10.2005, 22:18

clock-img

tinica

pencil-img

501

Časa imaš 3 mesece po rojstvu otroka, da dobiš potem otroški dodatek od otrokovega rojstva. Če pa oddaš vlogo kasneje potem pa ne dobiš otroškega dodatka za nazaj ampaka samo za en tekoči mesec.

Lp

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

clock-img

19.10.2005, 22:34

clock-img

Anonimen

Hoj!

Takrat ko se odločaš, kateri paket boš vzela, reci še za ostale papirje. Po porodu imaš en mesec časa, da vse urediš. Doklade dobiš za nazaj od dneva, ko si rodila, če vložiš vlogo v enem mesecu. Drugače pa od datuma vloge. Moraš pa imet vse papirje (matična, davčna od otroka)

clock-img

19.10.2005, 23:13

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Saj so ti že vse punce povedale, jaz bi dodala le, da vlogo za otroške doklade kupiš v DZSju in je ne dobiš na CSDju.

LP

clock-img

20.10.2005, 07:59

clock-img

Anonimen

Živjo vsem!

Hvala za vaše odgovore. Nini Š. še posebej, saj nisem vedela, da se papirji kupijo v DZS - ju. Jaz bi jim pa tam težila na CDS - ju.

Kaj pa sploh potrebuješ, ko uveljavljaš prvič te otroške doklade? A moraš imeti, kakšen spisek o OD. Ali kako je še s tem? Kaj potrebuješ za prvič?

clock-img

20.10.2005, 08:47

clock-img

Anonimen

Lahko si tudi sprintaš iz neta papirčke za otroški dodatek. Vpisati pa moraš vse, kakor pri dohodnini.
Poglej na spletno stran šiške, zelo lepo napisano

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/druzinskiPrejemki.asp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem