writing-img

Otroški dokladi

clock-img

17.01.2006, 21:19

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Živjo punce!

Ker bomo sedaj dali vlogo za otroške doklade (prvič jih bomo dali), pa me zanima, katero leto se mora pisati za dohodke, ki so od 1.1. do 31.12. Ali je to za leto 2005 ali 2004? A se vedno vpiše za preteklo leto?

clock-img

17.01.2006, 21:44

clock-img

Fia

pencil-img

21

Ce se ne mnotim je tako, da ce vlogo oddajas do vkljucno marca, moras vpisati podatke za predpreteklo leto (v tvojem primeru torej leto 2004), kar je pa naprej (april,...), se pa vpisejo podatki za preteklo leto.

Upam, da nisem prevec v temo brcnila...

clock-img

17.01.2006, 21:47

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Fia imaš prav.

clock-img

18.01.2006, 09:15

clock-img

XXYY

pencil-img

858

Se pravi, če oddaš do marca letos, se potem vpiše leto 2004. OK, to mi je sedaj jasno.

Kaj pa še rabiš zraven, poleg dohodkov, če oddajaš prvič za otroške doklade. Ali je potrebno dati zraven, koliko nas je v skupnem gospodijstvu, ki ga dobiš na občini.

Vem, da je prvič full veliko za oddati zraven, samo ne vem točno kaj je potrebno še dati.

Prosim, če mi še na to odgovorite. Hvala, vsem za odgovore.

clock-img

18.01.2006, 09:33

clock-img

Lorena

pencil-img

266

Kdaj se pa oddaja PRVIČ?
                       Pred rojstvom otroka ali potem?

Hvala

clock-img

18.01.2006, 10:29

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Lorena po rojstvu otroka.

Zraven daš rojstni list, fotokopijo bančne kartice (transakcijski račun), fotokopijo potrdila o davčni št., fotokopijo osebega dokumenta.

LP

clock-img

18.01.2006, 10:32

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Oddaja se po rojstvu otroka in sicer:

V katerem roku je potrebno pravico uveljavljati?

Če se pravico uveljavlja v roku 90 dni po rojstvu otroka, se pravica prizna z mesecem rojstva otroka. (torej se dobi tudi za nazaj, do rojstva otroka)

Če se pravico uveljavlja kasneje, se pravico prizna s prvim dnem naslednjega meseca po vložitvi zahtevka. (kar pomeni, da si zamudil in dobiš dodatek samo od meseca po oddani vlogi naprej)

clock-img

18.01.2006, 20:46

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Lorena po rojstvu otroka.

Zraven daš rojstni list, fotokopijo bančne kartice (transakcijski račun), fotokopijo potrdila o davčni št., fotokopijo osebega dokumenta.

LP

-podatki za l.2004
-samo fotokopijo TRR

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem