cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otroški motiv vtičnice in stikala

clock-img

23.08.2008, 15:58

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

Živjo.

Z možem iščeva vtičnice in stikala otroškega motiva za otroško sobico...kolegica ima v obliki zvezdice.
Danes sva bila v Bauhausu in Merkurju ki naj bi to imeli, vendar niso imeli. Slišala sem, da imajo v Framatu iz Kamnika.
V sredo se odpravljam v Ikeo, morda imajo tam?
In če pozna katera, kje bi se to še dalo kupiti?

Hvala.

clock-img

23.08.2008, 16:38

clock-img

Anonimen

Po spletnem katalogu sodec, v Ikei nimajo vticnic in stikal - samo luci, zarnice in baterije. 

clock-img

23.08.2008, 16:58

clock-img

Anonimen

Mi imamo takšne

user posted image

user posted image

Kupil ju je pa moj tam kjer dela, sam ne ve če jih še imajo. Če želiš lahko v ponedeljek pogleda, kontaktiraj me na zs.

clock-img

23.08.2008, 17:57

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

hothien superca, ravno to iščemo, le v drugi barvi...te kontaktiram zvečer na zs.

clock-img

23.08.2008, 20:37

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Polynesia take kot jih ima hothien, samo da rumeno-bela kombinacija (lahko pa da tudi druge barve, nisem ziher), imajo v eni elektro trgovini tu v Grosupljem, mi je ravno včeraj kolegica pokazala, da je nabavila za otr. sobo. 

< Sporočilo je popravil ZmajTolovaj -- 23.8.2008 20:38:44 >

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

23.08.2008, 23:02

clock-img

peronija

pencil-img

78

Jaz ti garantiram, da jih ima Brico Store v Puli, če ti to kaj pomaga. V vseh možnih barvah...
Žal je lokacija malo od rok.

lp p

clock-img

23.08.2008, 23:58

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

ZmajTolovaj rabila bi točno to barvo, ker je sobica nežno rumena z belimi obrobami. Ali bi se lahko lepo lepo prosim pozanimala, katera je ta trgovina, kako se imenuje, zelo bi ti bila hvaležna.

peronija res je malček odročno ja, hehehe, ampak vseeno ti hvala.

clock-img

24.08.2008, 15:48

clock-img

lenika

pencil-img

6143

A ne potem otroci še raje vtikajo prstke tam kjer se ne sme, ko so vtičnice tako vabljive?

clock-img

24.08.2008, 19:42

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

A ne potem otroci še raje vtikajo prstke tam kjer se ne sme, ko so vtičnice tako vabljive?

Vsak po svoje!!!!!

clock-img

24.08.2008, 20:12

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Naša je non stop pri vtičnicah, pa imamo same navadne, tako da pri nas je vseeno, itak pa zaščitiš s tistimi čepki, da si 100% miren.
Polynesia ne vem, koliko kaj poznaš Grosuplje, to je ena mala elektrotrgovina, mislim da se reče kar Elektrotrgovina user posted image zraven tavelikega Tuša (tam k je tudi Baby Center). Lahko ti na ZS pošljem natančnejše napotke, če boš rabila.

clock-img

24.08.2008, 21:33

clock-img

Polynesia

pencil-img

845

ZmajTolovaj tko si dobro opisala kje je ta trgovinica, da mož točno ve kje naj bi to bilo user posted image .
Hvala ti, mislim da greva jutri pogledat user posted image .

clock-img

24.08.2008, 22:05

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

No, kul, saj ne moreta falit, tam je še ena avtopralnica, ta trgovinica je pa vmes med pralnico in Tušem. Nasproti ene gostilne, oranžne stavbe čist ob cesti. Upam, da bosta dobila, kar želita!!
LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem