writing-img

Otroški voziček BEXA B3

clock-img

21.05.2011, 19:44

clock-img

Coopka

pencil-img

7

Pozdravljene

Na spletni strani sem zasledila voziček, ki mi je takoj padel v oči. user posted image   Ima vse kar si želim, pa vendar je to nekakšna novost pri nas, zato me zanima, ali že ima katera takšen voziček doma, oziroma ali ste ga že kje videle in preizkusile??

Dobrodošla vsa mnenja, pohvale in graje... user posted image

Lp, C

clock-img

29.05.2011, 20:09

clock-img

Agnes27

pencil-img

274

Men je tut na videz ful všeč. Sam mi je kolegica poudarla naj ne kupim vozička samo ker je lep. Ko uporabljaš voziček je pomembna samo praktičnost.
Katera pozna vozikek BEXA?

clock-img

30.05.2011, 19:38

clock-img

Coopka

pencil-img

7

Saj tudi jaz ne gledam samo na izgled (mi pa tudi ni vseeno). Imam kar dosti zahtev glede vozičkov, vendar tale se mi zdi, da se je kar približal tistemu kar sem imela v mislih.

Se mi pa tudi zdi smešno plačat 800 evrov za voziček (komplet), kateri ima isto garancijo kot pa jo ima tale izdelek in še par drugih za podobno ceno.  user posted image user posted image

clock-img

25.05.2012, 13:10

clock-img

GregUr

pencil-img

520

no punce, po enmu letu se je pa najbrž našla ktera uporabnica Bexe?
sama sicer poznam dve k sta ful zadovoljne s kvaliteto (v primerjavi s ceno), pa mi še vedno ni dovolj, se mi zdi da kar iščem, da mi katera začne "po enem mescu se mi je strgalo to, po dveh tednih je šlo ono,..." user posted image user posted image

sicer so mi ful všeč in prav zaradi tega, ker je trenutno moja edina varianta, bi rada, da mi ktera kaj več pove, da imamo čas razmišljati o drugih, če bo to seveda potrebno user posted image

hvala

clock-img

20.08.2012, 15:57

clock-img

mary003

pencil-img

13

hej punce.jaz imam bexo b3 in je super,edino priznam da je športni del kar se tiče zgaganja kar ogromen.po visokem snegu in makadamu tako kot veliki kamni skor da leti brez najmanšga problema.poznam jih še nekaj samo da imajo b4.
je pa naša punca že takoooo velika da ga ne rabim več.ima pa še ogromno opreme..tako da takrat je bil edina izbira..sploh za zimske otroke pridejo vsa 3 pokrivala za nogice super v poštev :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem