cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Otroški zobozdravnik

clock-img

18.09.2006, 14:29

clock-img

pipi

pencil-img

106

Ojla,

mene zanima kje v Ljubljani je kakšen dober zobozdravnik oz. zobozdravnica za 3-letnika. Hvala za odgovore.

Lp.

clock-img

18.09.2006, 14:36

clock-img

Mina1

pencil-img

3638

ZD ŠIŠKA; dr. Rahne (telefonske žal nimam pri sebi). Je krasna zobozdravnica.

I don't care what they say, I just wanna live my life

clock-img

18.09.2006, 14:40

clock-img

Katja6

pencil-img

144

Moram napisat: v Kranju je na zobni polikliniki Irena Vidic spec. pedontolog (04) 2082-405. SUPER JE!

Mene je tko skrbel kako bo 2,5 letnica prestala plombiranje....sedaj hodiva že eno leto, pa ne da bi imela tko zelo boge zobke. V štirkah zgoraj je imela luknjici, sicer ima lepe. Ampak vse zobke, ki imajo večjo vdolbinico že tko ji je zalila, da se lažje čistijo...

Tamala komaj čaka, da greva tja, usta drži odprta tako, da sem prav ponosna nanjo. Res. Pomoje se nikoli ne bo bala zobarja.

clock-img

18.09.2006, 14:46

clock-img

pipi

pencil-img

106

Hvala, ampak smo tudi mi hodili k njej, potem smo pa parkrat prestavili zaradi bolezni, nas je pa odpravila, ker ima ona samo otroke do 3. leta, ampak hvala vseeno. Drugače je pa res super.

clock-img

18.09.2006, 14:46

clock-img

nataša k

pencil-img

163

Pozdravljene.
Mene pa zanima, kdaj ste s svojimi malčki prvič obiskali zobozdravnika. Midva ga še nisva, pa bi verjetno že morala. Zato še podvprašanje: katerega iz MB ali okolice priporočate?
Hvala za odgovor in LP, Nataša

clock-img

18.09.2006, 14:51

clock-img

pipi

pencil-img

106

Mi smo bili prvič pri zobozdravniku, ko ni bil še eno leto star. Pravzaprav se ne spomnim, če je imel sploh kakšen zob. Malo so mu pogledali zobke, no dlesni, pa razložili kako se skrbi za njih. Dobili smo pa vabilo na dom.

Lp.

clock-img

18.09.2006, 15:01

clock-img

nataša k

pencil-img

163

A prav vabilo? Zanimivo. No, naš Leon ima sicer lepe zobke, pa v vrtcu so imeli že pregled. Bom pa čimprej šla z njim k zobozdravniku, ker vidim, da že mooočnooo zamujava, glede na to, da ste vi bili že pred prvim letom user posted image .

clock-img

19.09.2006, 12:15

clock-img

pipi

pencil-img

106

Dobili smo dopisnico z datumom in izbrano zobozdravnico.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem