writing-img

Otroški zobozdravnik

clock-img

06.02.2007, 18:16

clock-img

j6

pencil-img

214

Ali slučajno katera pozna otroško zobozdravnico v ZD na viču v Lj. Ali je katera kolikor toliko prijazna do otrok?

< Sporočilo je popravil primoza -- 6.2.2007 18:33:20 >

clock-img

09.02.2007, 11:35

clock-img

j6

pencil-img

214

Hej ali res nobena ne pozna  kake prijazne zobozdravnice za otročke na viču v lj?A mogoče kera pozna vsaj v bližini, saj sem z mojo deklico šla k ZOBZDR, pa je bila zdravnica tako groba, da ko je mala odprla usta ji je porinla v usta tisti nastvk, da ne  bi mogla zapreti ust. Tamala se je  drla zoboz. pa na njo. Komaj sem uspela ZOBZDR dopovedati, da gremo domov. Doma smo se veliko pogovarjali, tudi prej smo se, in sem ji obljubila, da bomo šli h kaki bolj  prijazni pa nobene ne poznam. Hvala.

clock-img

12.02.2007, 17:01

clock-img

Anol

pencil-img

299

Živ,

Na Viču je bila kolikor vem en zmanj, ki pa je šel menda v penzijo, ne vem pa če imajo že koga namesto nje. Jaz sem svojega peljala v ZD Šiška k dr. Rahne, zelo prijazna in bo potem vzela še našega bodočega člana, ki pride maja in bosta lahko oba skupaj hodila do njegovega 3 leta, ampak žal kolikor vem trenutno ne sprejema novih pacientov. Sem se pa tud jaz fajno namatrala predno sem dobila namig o dobrem zobozdravniku do 3. leta, ker jih nimajo povsod.

Anol

Mojim ušesom najlepši zvok je smeh mojih otrok.

clock-img

15.02.2007, 22:30

clock-img

beaver

pencil-img

1

Adela Gašperič. Ordinacije sicer nima v LJ ampak v Cerkljah ampak je pa full uredu in se izplača iti do nje. Ima tudi koncesijo ampak v tem primeru je čakalna vrsta zaradi zavarovalnice pač dolga tako kot drugje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem