writing-img

Otroški zobozdravnik v CE

clock-img

10.04.2007, 22:39

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

A pozna katera dobrega otroškega zobozdravnika - pedontologa - v Celju?

Lea je stara 2 leti in je še nisem peljala k zobozdravniku, pa mislim, da je že skrajni čas. Bi pa jo želela najprej peljat k pedontologu, ne takoj k otroškemu zobozdravniku. Jana sem vozila k dr. Škapinovi, ki pa je že pred leti začela delat samo po 4 ure in ni sprejemala novih pacientov. Kam torej?

clock-img

11.04.2007, 06:26

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Janeja, našo Lizo je dr. Škapinova vzela brez problema. To je bilo sicer lani ampak probaj vseeno. Jaz sem bila malo "tečna" pa je šlo. Si me pa spomnila, da moram jaz tudo Lizo naročituser posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

11.04.2007, 08:01

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

sedaj je namesto škapinove ena druga, mlajša, naročajo brez problema. v tisti sobi je, kot je bila prej škapinova. ti kar pokliči in se naroči, čakaš kakšen teden in že prideš na vrsto.

clock-img

11.04.2007, 08:06

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Hojla! Nas so pa kr v zdravstvenem domu v Štorah pri letu in pol naročili. Sva dobila listek z datumom in uro - sva pa pri dr. Cvikl Vilmi, v zdravstvenem v Celju! Evo ti telefon, če jo boš naročila. 03/54-34-337, v sobi št. 8. Po moje ne bo problemov.

MONTIGNAC

clock-img

11.04.2007, 22:43

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Hvala! user posted image

Bom najprej res poklicala k dr. Škapinovi, ker je bila res super. Drugače pa ostale ...
Skuštrana, a maš telefonsko kje pri roki, ker je sigurno nimam več. Prosiiiim

clock-img

13.04.2007, 08:44

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

5434338, naročajo pa vsak dan od 12.30 do 13.30 ure

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

18.04.2007, 17:54

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

V ponedeljek sem poklicala dr. Škapinovo in že jutri imava z Leo pregled user posted image

Skuštrana hvala za informacijo. Sem ti dolžna en  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem